PR CUAET
-
Дякую дуже за відповідь,ми теж оплатили з заявкою
-
Подскажите пожалуйста порядк действий, потому что я уже совсем запуталась. 1. Создала профиль на WES, оплатила 2. Создала профиль на Апостиль.юа. Загрузила документы Что дальше? Чего ждать? И для чего мне нужен номер моей заявки на WES, если пока что у меня его нигде не спрашивали
-
Дякую!
-
Ми відразу оплатили з заявкою, так швидше. Потім лист на пошту приходить що треба здати біо, лінк де записатися. І той папірець треба роздрукувати, він зі штрих кодом та з паспортом їхати здавати біо.
-
І що. Всі знають, як треба діяти, якщо піхота нестійка.
-
Якщо є тільки диплом технікуму, що треба зробити, щоб він підходив до AOS?
-
Так, дитині до 6 років можна мати два закордонні паспорти, просто пишете при подачі заяву, що хочете залишити попередній паспорт собі, заяву там дадуть. Якщо перший паспорт ще дійсний, то його не анульовують, якщо вже строк дії його вийшов, то його анульовують, але віддають вам бо там дійсна віза.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як довго чекати на повернення паспорту коли відправили на вклейку візи (в Оттаву) відправила 16 травня, 17го вони отримали і все - тиша.
-
Инна [7488136364] був 🔇 обеззвучений. До: 08/06/2024 22:43
-
Shhh... quiet now. Muted Инна for 3 days.
-
Порадьте перекладача хто може перекласти довідку про несудимість з польської на англійську?
-
Зареєструвати профайл і натиснути подати заявку
-
Так дійсні
-
Якщо у вас старі ворк перміти ще не закінчилися, і будуть дійсні на момент виїзду та повторного в'їзду, то можете. Інакше є шанс втратити ворк перміт
-
Доброго дня! Мене цікавить таке питання ми подали на продовження WP ,поки що відповіді не отримали ,чи можна виїзжати з Канади у відпустку на декілька днів поки чекаємо на продовження?
-
Ви подавалися до 31 березня ,мене цікавить чи комусь затвердили і поновили ,хто подавався після 31
-
А тю, я подумала про резюме з роботи 😆😆
-
Так, вам не всі потрібні, то ж не звертайте уваги, що воно червоним буде горіти, бо у вас як у фіз особи немає назви і ЄДРПОУ
-
За все життя 😊 з деталями освіти/роботи+обовʼязки/навики - і вказати країни де все це відбувалось.
-
Добрий день! Якщо обрати в графі фізична особа, то не всі обовʼязкові поля можна заповнити . Можливо хтось мав таку саму проблему , як вирішували?
12 Jan 2024, 17:45
183755/429214
about a minute ago