PR CUAET
-
Теж замовили майже 3 місяці тому, досі нічого не отримали, писали їм на пошту, відповіли, що понад 3000 заявок мають
-
t.me/prcuaet/143330/194720
-
В нас через 5 днів не після здачі, а після того як лікар submitted to IRCC medical Exam. Тому що те що ви здали 2 тижні тому не означає що лікар відправив і IRCC отримали його. Я вже писала вище про наш випадок, я вам раджу подзвонити до клініки і спитати чи відправили вони його чи ще ні.
-
Можете будь-де
-
А чи може хтось підказати чи мають бути вказані всі прізвища (дівочі) та після заміжня на довідці? Чи тільки теперішнє?
-
Я просто вже розглядаю зробити через альтернативні джерела, цікаво чи поверне консульство банківський драфт що їм надіслали якщо я хочу відмінити заявку
-
11.04 подача на паспорт неповнолітнім, ще на перевірці
-
Підскажіть будь ласка , брат подався по цій програмі ще в листопаді і недавно одружився ( вона має PR) . Як повідомити про це IRCC? Просто надіслати їм marriage certificate ? Чи щось ще треба висилати? Якусь форму для його жінки заповнювати?
-
Доброго дня Хто що після здачі біометрії отримував?чи прийшов комусь лист з погодженням і через скільки часу?
-
Спасибо
-
Будь ласка! Рада була допомогти ☺️
-
Доброго дня, може хтось написати як виглядає процес гуманітарної програми? Тобто послідновність, чи етапи. Можна в особисті повідомлення. Дякую гарно наперд. P.s Я взагалі не цікавився, але мабуть зараз прийшов час)
-
Дякую Просто цікаво чи подовжують для тих українців ,хто прибув до березня 24 року знову на 3 роки wp після 31 березня , за умови якщо подати заявку зараз навіть вже платну чи чи ні 🤔
-
А как вы на careeraxis, считали свой бал? Поздравляю со здачей!
-
доброго дня дайте будь ласка контакт перекладача, щоб перекласти диплом на англ мову дякую
-
Доброго дня,чи хтось подавався на продовження ворк перміту,з витягом закордонного паспорта з дії?
-
Як писали вище, можна у випадку, якщо ваш паспорт новий робиться. Також, якщо ви отримали візу куает 4 лютого або пізніше. Всі інші - на загальних умовах.
-
Там в кінці є відповіді. А на сайті сelpip є скільки балів який левел
-
Та мені теж цікаво) коли мені ворк перміт дали сказали типу не бійтеся як закінчиться зможете без проблем продовжити, і зараз якось дуже різко ставлення змінилось))
-
Мені прийшов лист, що заявку прийняли в роботу, а потім запрос на біометрію) я гадав що навпаки у всіх. Але сьогодні здав біометрію і поки нічого не було
12 Jan 2024, 17:45
183814/434758
about a minute ago