PR CUAET
-
І це багато залежить від програми на яку ви подаєте та провінції
-
Принаймі за Альберту говорю
-
Можна якщо офіцер дозволить.
-
Доброго времени суток, здесь иммиграционный консультант предупреждает, что до получения PR работодателя менять нельзя, в Ваших переписках-можно, какая то не состыковка выходит(
-
youtu.be/Lz7_tKEwMyE?si=kfKqqIjJOrN0wmW1
-
Я на зарплаті, будучи віце-президентом невеликої компанії, стабільно мав більше, ніж на імміграції. Але звільнився, бо захотів працювати повністю на себе.
-
100+ це дійсно адекватно за будь яку професійну роботу, особливо в Онтаріо чи БК. Але в нашій професій як і в більшості до 100к напевно 10-15% добирається, не більше
-
Я вже аж подумала йти вчитися:))))) мільйон всі хочуть, ну але 100+ тис то адекватні гроші за таку роботу
-
Йой, шестизначну. То я видно по фрейду обмовився, бо мільйон хочеться :)))
-
За вас нічого не треба, але ви в заявці не повинні фігурувати як особа яка подається. Заявка має бути від дружини, і в тій заявці повинна бути вказана тільки вона. Вас вона просто в переліку родичів і в графі про чоловіка вказує
-
кейс или есть, или консультант за 10 тыс натягивает сову на глобус :)
-
Семизначну? Мільйон?
-
У вас или есть кейс, или нет... А все ваши усилители вкуса... Ну такое... 🤣 Ну а если серьезно, то все, что подтверждает ваши слова, будет на пользу.
-
Які документи можуть підсилити кейс ?
-
Economic виглядає більш менш зрозуміло) дуже тут люди допомогли
-
Загальна відповідь чим більше тим краще. Якогось точної цифри немає але це може звісно залежати від конкретного кейсу. Просто чим довше ви тут живете тим більше факторів ви можете показати які показують вашу укорінення в Канаді а також тим більше факторів ви можете показати про ваше відчуження з країни з якою ви походите
-
Дякую. Я з PR, подаю аплікацію для своєї дружини. Що мені треба оплатити? Biometrics (2x) (для мене та неї) та Processing fee and right of permanent residence - тільки для неї?
-
Скільки часу потрібно знаходитись в Канаді, що б мати більше шансів отримати PR по гуманітарній програмі ?
-
Тому що це дуже вузько спеціалізована і зовсім ненормована програма. Тут немає чітких сроків чи якоїсь чіткої черги, всі кейси максимально унікальні різні
-
А тут головне що загальний а провод у вас уже є тому якщо за вами немає якихось сильних гріхів біографії то все буде добре. Тобто наразі у вас вже не питання якщо а питання коли
12 Jan 2024, 17:45
18381/474652
4 days ago