PR CUAET
-
А как вы на careeraxis, считали свой бал? Поздравляю со здачей!
-
доброго дня дайте будь ласка контакт перекладача, щоб перекласти диплом на англ мову дякую
-
Доброго дня,чи хтось подавався на продовження ворк перміту,з витягом закордонного паспорта з дії?
-
Як писали вище, можна у випадку, якщо ваш паспорт новий робиться. Також, якщо ви отримали візу куает 4 лютого або пізніше. Всі інші - на загальних умовах.
-
Там в кінці є відповіді. А на сайті сelpip є скільки балів який левел
-
Та мені теж цікаво) коли мені ворк перміт дали сказали типу не бійтеся як закінчиться зможете без проблем продовжити, і зараз якось дуже різко ставлення змінилось))
-
Мені прийшов лист, що заявку прийняли в роботу, а потім запрос на біометрію) я гадав що навпаки у всіх. Але сьогодні здав біометрію і поки нічого не було
-
хочу подякувати Margo Bulanova за вчасну допомогу з довідками та перекладами
-
Зайдіть у гілку про переклади
-
Так само на перевірці подавалися 6.05(
-
Да, ответы я видела, но не нашла,как их приравнять к самому экзамену, например если у меня в ридинге 3 неправильных ответа, сколько это в баллах,можете ссылку скинуть,я весь сайт облазила
-
Доброго дня,чи є сенс подаватися на ПР якщо паспорт дійсний 1,5 року,а новий не має можливості отримати?
-
вітаю! маю одне запитання, можливо, в когось була така ситуація мені 21, працював і працюю, але був період безробіття і пошуків роботи 9 місяців після цього я десь півроку отримував income assistance подаємо заявку від батьків, які допомоги фінансової не отримували ніколи, самозабезпечені + я, поки не виконалось 22 чи потрібно мені додати від себе лист пояснення факту отримання допомоги від держави офіцеру? (всі декларації та пейстаби з вже поточної роботи теж будуть)
-
Добрий день. Можливо хтось зтикався і знає як краще перекласти довідку з Китаю? Чи підійде переклад в перекладача з Канади?
-
Так, чим швидше тим краще. Далі якщо буде ПР Вам не буде вже важливо, чи буде дійсний паспорт чи ні бо можна зробити в разі чогось travel document for pr holders who can't get passport in their home country або просто собі сидіти в Канаді і чекати поки тікне час подаватись на громадянство
-
Я писав 3 рази, відповіді нуль, "данні відправлені на перевірку" вже буде другий місяць як 11 червня
-
ну і на федеральному етапі можна просити про гуманітарне виключення по статті 25 irpa
-
Вітаю. А паспорт закордонний також до 27 року?
-
Якщо ви пройдете провінційний етап і встигнете податися на федеральний поки ваш паспорт буде "живий" то все буде ок, якщо я правильно пам'ятаю на сайті вказано що паспорт повинен бути просто валідним при подачі на будь яку з програм
-
Чек лист вероятнее всего еще не обновили, как и стоимость заявки на странице программы (все еще указано 500$)
12 Jan 2024, 17:45
183827/439861
6 minutes ago