PR CUAET
-
Правила групи: t.me/prcuaet/89/192792
-
/rules
-
Це питання стосовно експрес ентрі, це і є федеральний етап?
-
Будь ласка поправте мене якщо щось не так! Джоб оффер підписується заднім числом, рік назад коли і почала працювати Референс леттер підписується числом коли пройшов той рік роботи Декларація роботодавця підписується числом коли буду подаватись Декларація для подачі з собою партнера підписується числом коли буду подаватись І ВСЕ це можна підписати електронним підписом за допомогою Адобу? Перепрошую і дякую🥹
-
Дякую, тобто зараз вкажу поточну яка на всіх документах, а потім для отримання вкажу іншу. Дякую за відповідь. Зараз маю трохи ненадійного ленлорда, не хочу мати проблем з отриманням листа пізніше, коли зʼїду.
-
Канада переживає за свої інтереси, а ми за свої. "Nothing personal, just business" Permanent Resident, Canadian Citizenship можливо не спасе від всіх проблем в світі, зате допоможе трішки вільніше дихати і я про це пишу від самого початку вступу в цю групу, нажаль не всі це хочуть зрозуміти їм краще зациклюватися на пінгвінах чи ще якихось новинах які поширюються в інтернеті
-
Ну це в мене зараз запитують в формах, одні за перших питань після відбору. Але там індекс, і підозрюю запитають адресу, ще всі пункти не пройшов.
-
Вітаю,нормально якщо референс летер на дві сторінки ?дякую
-
Так. Ви там маєте там підтвердити не лише поточну адрес, але і колір очей, зріст & надіслати фото.
-
Доброго дня. Віддаєте всі документи, вам дають папірець із сумою та реквізитами на оплату. Поки ви із ним йдете до Post Canada сплачувати, вони готують текст. Повертаєтесь хв через 40, вичитуєте, ставите підписи і забираєте готову довіреність
-
1. За останні 3 місяці, тобто цей, минулий і до нього 2. Дати потрібно вказувати як умога свіжіші
-
теж не змінився, "виготовлено, але не доставлено"
-
Відпишіть будь ласка, чому вам лишили старі дати, щось написали в листі пояснення?
-
Дякую.
-
Це запитують на етапі заповнення анкети, і на момент отримання порталів вже на фінальних стадіях
-
Ми підписували
-
Я правильно понимаю что не важно ты продлеваешь или изготавливает то чего у тебя не было никогда, ситуация одинаковая ?
-
Чоловіків 18-60 років нарвзі консульство не обслуговує. Виняток - лише документ на повернення в Україну А взагалі - так, паспорт-книжечка залишається вашим діючим паспортом і з ним ви можете подаватися на виготовлення закордонного паспорта
-
Дякую за відповідь, це трохи пояснює ситуацію для статистики чому не подовжили
-
Много людей было перед вами?
12 Jan 2024, 17:45
183888/474652
6 days ago