PR CUAET
-
кейс или есть, или консультант за 10 тыс натягивает сову на глобус :)
-
Семизначну? Мільйон?
-
У вас или есть кейс, или нет... А все ваши усилители вкуса... Ну такое... 🤣 Ну а если серьезно, то все, что подтверждает ваши слова, будет на пользу.
-
Які документи можуть підсилити кейс ?
-
Загальна відповідь чим більше тим краще. Якогось точної цифри немає але це може звісно залежати від конкретного кейсу. Просто чим довше ви тут живете тим більше факторів ви можете показати які показують вашу укорінення в Канаді а також тим більше факторів ви можете показати про ваше відчуження з країни з якою ви походите
-
Скільки часу потрібно знаходитись в Канаді, що б мати більше шансів отримати PR по гуманітарній програмі ?
-
Це до речі також і це одна з причин чому ми маємо цю групу. Я ж сам не так давно це все робив і не мав зовсім бюджету на міграційних консультантів. Роби все сам робив свої помилки платив за них своїми грошима і своїм часом але в результаті розібрався зробив собі в своїй сім'ї та купі своїх друзів статус, і паралельно захопився цим процесом
-
WP закінчуеться на початку 2025, що б оновити чи продовжити його потрібний новий паспорт, так як WP дали до закінчення паспорту. У консульстві нема записів, встала в чергу і тиша.. що роботи?
-
Ну це не завжди так з нами зараз звісно є певний surge, через українську міграцію відповідно те що ми володіємо українською мовою і працюємо з цим ком'юніті. Переважно аж такого ажіотажу немає. Переважна більшість консультантів які працюють лише на цій роботі не витягують на шестизначну зарплату
-
І це при тому що гуманітарна я зараз в принципі не займаюсь бо на це немає часу, і по кількості роботи поділити на один умовний долар гуманітарний як на мене найменш вигідна програма. Бо оплата в два-три рази більше а роботи раз в 10 більше. Ну і про висмоктати з пальця. Це якраз і є тим чим зараз більшість адвокатів по гуманітарній займається. Тому що об'єктивно в 90% людей які зараз хочуть податись на гуманітарну на це зовсім немає причин якщо ми говоримо беземоційно і суто по тому як ця програма побудована. Але якщо дуже постаратися і набудувати купу додаткових документів набудувати купу додаткових аргументів то ці шанси можна викинути з нульових до хоча би до таких які можуть спрацювати
-
В нас зараз часто є бюджетні варіанти але вони не через те що вигідні через те що ми стараємося увійти в ситуацію. З точки зору бізнесу наш бізнес зав'язаний на конкретних людях які мають конкретну ліцензію і відповідно кількості годин які та чи інша людина готова працювати. Якби ви продавали товари тоді робиться кілька наприклад різних вебсайтів з різною ціною категорією які рекламуються для різних щаблів населення. Але в нашому бізнесі ми його не можемо напряму масштабувати. Зараз я в середньому працюю 70-80 годин в тиждень. Якщо буду працювати більше мене дружина вижене з дому.