PR CUAET
-
зрозумів, дякую, тобто поки просто чекати коли запросять, а чи не знаете ви, вони присилають листа якщо вирішать не приймати анкету?
-
Хоча я б цього старався уникати бо це не без ризиків
-
Job offer or contract. Без цього можна не отримати номінацію. Якщо з цим зовсім проблема можна пробувати з employment letter в якому буде підтверджено що у вас сама permanent position
-
Дякую
-
Ні. Там вже буде йти подача на саму після того як вас одобрять по тій анкеті
-
Будь ласка☺️
-
Тоді супер, джоб офер не чіпаю, референс леттер і все інше свіжими датами. Я вже не знаю який раз ви мені відписуєте і я вам дякую, але ще раз дякую😂
-
Я б писав 0
-
Поки що без
-
За кожного допослого
-
Це у вас має бути вказано в Job offer and employment letter
-
Я подібні короткі адреси не вказую
-
🔴🔴🔴 Будь ласка перевіряйте pinned 📌повідомлення в шапці гілки, а також закриту інформаційну гілку «Важливо для Канади ПМП & ТМП (t.me/prcuaet/154365 ) Там Ви знайдете багато інформації & відповідей на різноманітні актуальні питання. Дякуємо 🔴🔴🔴
-
🔴🔴🔴 Будь ласка перевіряйте pinned 📌повідомлення в шапці гілки, а також закриту інформаційну гілку «Важливо для Канади ПМП & ТМП (t.me/prcuaet/154365 ) Там Ви знайдете багато інформації & відповідей на різноманітні актуальні питання. Дякуємо 🔴🔴🔴
-
-
Бо якщо одружується з людиною яка немає піару то по ній потрібно заповнювати всі анкети та додавати повний пакет документів
-
Так як їй піар не потрібен я підозрюю що свідоцтво про одруження повинно бути достатньо. І додатково я показав те що вона має статус в Канаді
-
-
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка, якщо зарплата не погодинна (в pay statements current hrs стоїть 0), чи стоїть прикріпляти до pay statements лист від бухгалтера, що я працюю фул тайм, та в мене річна зарплата та бонуси.
12 Jan 2024, 17:45
183960/465915
about a minute ago