PR CUAET
-
Це до речі також і це одна з причин чому ми маємо цю групу. Я ж сам не так давно це все робив і не мав зовсім бюджету на міграційних консультантів. Роби все сам робив свої помилки платив за них своїми грошима і своїм часом але в результаті розібрався зробив собі в своїй сім'ї та купі своїх друзів статус, і паралельно захопився цим процесом
-
WP закінчуеться на початку 2025, що б оновити чи продовжити його потрібний новий паспорт, так як WP дали до закінчення паспорту. У консульстві нема записів, встала в чергу і тиша.. що роботи?
-
Ну це не завжди так з нами зараз звісно є певний surge, через українську міграцію відповідно те що ми володіємо українською мовою і працюємо з цим ком'юніті. Переважно аж такого ажіотажу немає. Переважна більшість консультантів які працюють лише на цій роботі не витягують на шестизначну зарплату
-
І це при тому що гуманітарна я зараз в принципі не займаюсь бо на це немає часу, і по кількості роботи поділити на один умовний долар гуманітарний як на мене найменш вигідна програма. Бо оплата в два-три рази більше а роботи раз в 10 більше. Ну і про висмоктати з пальця. Це якраз і є тим чим зараз більшість адвокатів по гуманітарній займається. Тому що об'єктивно в 90% людей які зараз хочуть податись на гуманітарну на це зовсім немає причин якщо ми говоримо беземоційно і суто по тому як ця програма побудована. Але якщо дуже постаратися і набудувати купу додаткових документів набудувати купу додаткових аргументів то ці шанси можна викинути з нульових до хоча би до таких які можуть спрацювати
-
В нас зараз часто є бюджетні варіанти але вони не через те що вигідні через те що ми стараємося увійти в ситуацію. З точки зору бізнесу наш бізнес зав'язаний на конкретних людях які мають конкретну ліцензію і відповідно кількості годин які та чи інша людина готова працювати. Якби ви продавали товари тоді робиться кілька наприклад різних вебсайтів з різною ціною категорією які рекламуються для різних щаблів населення. Але в нашому бізнесі ми його не можемо напряму масштабувати. Зараз я в середньому працюю 70-80 годин в тиждень. Якщо буду працювати більше мене дружина вижене з дому.
-
Дякую за відповідь
-
Слишком много времени уделено этой теме, хотя определить NOC - 5 минут дела, даже если нет в компании бухгалтера или HR, который это сделает Если человек не в состоянии определить свой нок быстро и самостоятельно - ему лучше обратиться к иммиграционному адвокату за полным комплексом услуг по иммиграции.