PR CUAET
-
В мене знайома подається мама з двома дітьми вони два роки на всіх виплатах сидить і їй канадський консультант сказала то не важливо . Моя укр консультант казала що перший рік допускається типу як адаптація
-
Из Дубая просто через Dubai police app берете Одна проблема - оплата только картой GCC
-
На 100% погоджуюсь.
-
Боже, не має слів для публічного публікування
-
В мене була така ж сама картина. Я вказувала сумму по таблиці для 4 людей, але у виписці сума була значно менше ніж вказано в профайлі. Програма albera accelerated tech pathway. ЕЕ профіль відібрали по пнп. Питань за гроші не було. Але я писала письмо, що я маю роботу, пейстаби и тд. Рік досвіду в мене не було на той момент
-
QR-кодів поки ще нема ні в кого
-
Ви маєте на увазі навіть з qr кодом?)
-
Це звичайна Дип. пошта прийшла? Чи DHL?
-
Вже процес завершено? Бо проблема може виникнути коли буде перевірка профілю після aor. Були кейси що запитували proof of funds. В принципі якщо номінація умовно рік дійсна то то не страшно
-
Так
-
Чи обов'язково здавати тест з англійської, якщо займаюся на англійських курсах для clb 6? Дякую
-
Усім привіт.Чи правда що в отриманні PR можуть відмовити через проблем з здоров'ям...і які саме хвороби маються на увазі ?
-
Вся країна щосекунди кричить - «ви не маєте права» останнє слово рішення буде за говермент Канади, мабудь…
-
Боже які ж вони ****, придумати і не запустити систему як треба, я то думав вже все працює
-
Пінг понг. Для доказів в листі пояснення піде прікриипити скріни в подальшому на питання «чи Ви все зробили, для того щоб отримати потрібний документ»
-
Наш також сказав, що скоріше за все будуть нові документи в чек листі, через нові вимоги.
-
Вже і картки отримано
-
Цікаво буде подивитись як відобразиться на реальних процентних ставках по моргічу.
-
А багато тут після оновлення даних мають статус «в розшуку»? Цікаво яка тенденція, особливо після вчорашніх заяв
-
Хтось вже оновив данні? Не знаємо чи оновлювати, бо паспорт ж не віддадуть. А якщо пізно оновити, то теж вже навряд чи видадуть.
12 Jan 2024, 17:45
184002/432113
2 minutes ago