PR CUAET
-
Мы делали ребенок главный апликант, без представителя Разрешения надо от обоих родителей (если папа не лишен родительских прав/жив) Но аор пока нет
-
Дип пошта
-
Мы прилетели с сестрой по CUAET. У нас бабушка тут - Canadian citizen. Обе будем подаваться по этой программе на PR. Так как я не являюсь официальным опекуном - то мы делали документ от матери - разрешение на иммиграцию. Мама в Украине.
-
Так, зазвичай вас банк форму генерує т5 де і буде ця інформація. З кешбеку не треба платити податки.
-
Перевірте зараз будьласка та відпишіть
-
А новий паспорт можна зараз податися на подовження ворк перміту, чи потрібно ворк перміт обновити, коли дитина отримала новий паспорт? (17 років)
-
Семінар на тему SINP. Реєстрація за посиланням us02web.zoom.us/meeting/register/tZcpcu6pqD0rH9ITfXeuIb_c5lp6iy8X6Z2t
-
А також, що загрожує якщо ти оновиш ті данні? Чому люди бояться їх оновлювати? Пробачайте, просто паспорт виготовлений, хотілось б його забрати, але бачу що багато хто не оновлює данні та рекомендує не оновлювати
-
Ну більш як на 0.25 не впаде:( а враховуючи ажіотаж і так нічо не зміниться
-
У найгіршому випадку якщо вас перевірять -і скажуть що треба більше було платити, то повернете частину рефанду. Я випадав на перевірки і вони вам тоді гадушлють notice of reassessment. Нічого страшного.
-
Здравствуйте. Скиньте пожалуйста ссылку на гуманитарную программу, чтобы ознакомиться что надо делать. С чего начать.
-
Почали додавати паспорти сьогодні також мені здается що в них вказівка таким як ми не додавати їх в базу що найменше до 18 червня Ось мі подивись 1107164 😂
-
Везе :) я забронювала перегляд квартири, 390 тис, відміна бо вже прийняли офер на 400. Таунхаус вийшов на ринок за 425, приїхала на опен хаус, відмінили, бо продали за 460. Все в межах 3х днів
-
Вибачте але номер не скажу
-
Який у вас номер якщо не секрет П.с я. З ним нічого не зможу зробити як що що просто цікаво
-
Не змінився
-
Доброго дня, підкажіть чи була в когось ситуація що певних документів на подачу пр немає, як ви виходили з ситуації. Ми зараз не можемо знайти атестатів зі школи, і ще питання, в дитини нема валідного паспорту на 2 роки а лише 18 місяців, хто був у схожих ситуаціях підкажіть Дякую
-
В Саскачевані до прикладу.
-
Так, правда. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html
-
В феврале
12 Jan 2024, 17:45
184029/433031
3 minutes ago