PR CUAET
-
Нотаріус має бути китайський, бо документ китайський. Деякі навіть кажуть що має бути з міста виготовлення сертифікату Наприклад нотаріус м.Усі не взявся за переклад довідки з м.Шанхай (в мене), казали має бути local notary. Тому тут не скажу як буде саме в вас. В КНР в кожному місті своє шило в одному місці правила
-
Одна актриса, тому мабуть і сплутав ))))
-
То не" Багаті тоже плачуть", а Дика Роза😁. В Багатих була Маріанна)
-
Переклад довідки з КНР має бути лише НОТАРІАЛЬНИЙ. Простий перекладач , навіть сертифікований, не підходить. Це умова IRCС для довідок з КНР
-
Відмова бо не надав обовʼязковий документ за вимогою IRCC. Він надав довідку з Пекіна перекладену сертифікованим перекладачем. Його аплікацію завернули на секюріті чек. Не зробили дозапит, а надали відмову. Рішення офіцера
-
Дякую
-
Саскачеван найкращий.
-
Майже безкоштовно:)))
-
Витратив 6 місяців
-
Ого. В мене зараз цей варіант в фаворитах. В наступний вівторок перегляд. realtor.ca/real-estate/26929209/932-larson-crescent-eston?utm_source=consumerapp&utm_medium=referral&utm_campaign=socialsharelisting
-
Як що оформлював у едмонтоні то мені там сказали що всі паспорти які були виготовлені до початку травня відправлені Дип поштою В понеділок дзвонив говорив з ними сказали що всі паспорти які замовлялися у них і вони були виготовлені до початку травня вже у них в консульстві але сказали чекати, до кінця червня повинні внести в базу
-
Буде відмова. В знайомого так було - відмовили в ПР. Він взяв нот завірення + переклад і зараз перепродається
-
Ага. Вероніка Кастро,якщо пам'ятаю. І навіщо мені ця інформація? 🙈 Краще би англійську запам'ятовувала,а то всякі дурнички