PR CUAET
-
А зачем вы их хотите туда отправлять? Если все в электронном виде можно
-
Дякую. Але вже вирішила свою задачу. Конвертувала файл пдф у картинку
-
Скачайте Google drive, там є одна шикарна функція
-
Я тоже заказала,но у тех кто в Калгари находится,у них дороже 100$
-
Підпишусь, подавала за брата, також першу через wealthsimple, все відбулося в межах строку зазначеного при відправці декларації
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка. Знайшов в турботаксі інфу, що вже отримав ассесмент але не вдається зайти в cra, 15000 мабуть не співпадає. Звонити на лінію і годину висіти на дозвоні?
-
Отримав письмову відповідь на запит заповнити Employer Declaration and Authorization на амазон від HR, видихаемо з іншими документами, якщо не зміниться, треба міняти роботу. Питання, чи комусь на складі в альберті заповнювали цю декларацію, напишіть будьласка, дякую
-
В поuске заuнтересованных для дoп зарабoтка на дuстанцuонном формaте, частuчная занятocть, прuятная прuбыль, все деталu в лc
-
Мене трішки насторожило , що людина написала перший раз одну інформацію , а потім написала зовсім іншу інформацію про фінанси, може це був людський фактор🤷♂️ і людина заплуталась і не зрозуміла щось а бож в цьому криється якась насправді не правда , як хтось раніше це також прокоментував 😅 Але цікаво і дивно це для мене виглядає .
-
Привіт, маю питання щодо продовження WP. Отримала новий паспорт, хочу спробувати продовжити WP але тепер заплуталася з паспортами, тобто мені треба буде на сайт підгружати скан чи фото нового паспорта? Бо старий закінчується в січні 26 року.
-
Подивіться трьома повідомленнями вище 😊
-
Мне кажется в первом скрине речь о eligibility passed, где эти вопросы стандартно есть. А в других ответы что не было отдельных запросов по фин.обеспечености после ответов на eligibility.
-
Я подала на візіто візу з Молдови, після 11.06. чекаю результат,заповнювали аплікацію і подавали самі
-
Коли відправляєш документи на довідку поштою, посольство отримавши їх надсилає якесь повідомлення про підтвердження на телефон чи пошту?
-
Ні. Але можна відправити так, щоб у вас залишився tracking number конверту, й відслідковувати самій
-
Но заявку на визу и соответственно на ворк пермит вы наверняка подавали до июня 2023г. Если вам в июне 2023г. приходило письмо от IRCC о том, что вы можете учиться по ворк пермит, значит стади пермит не нужен. Так же если обучение длится менее шести месяцев можно учиться без получения стади пермита. Для получения стади пермита нужно письмо о зачислении из учебного заведения, а так же нужно будет показать 20600$ на счету.
-
А коли довідка готова, як вони повідомляють?
-
Подскажите, кто сколько ждать по времени после того, как отправляли на этот имейл IRCC.ClientPortalOntario-OntarioClientPortail.IRCC@cic.gc.ca информацию о своем последнем приезде в Канаду и тд? Сколько времени ждали открытия портала? А то прошло 7 дней с момента отправки информации и нет никакого движения
-
Вони не повідомляють, просто висилають у конверті, який ви вклали разом із заявою. Тобто про отримання довідки ви дізнаєтесь, тільки коли отримаєте її
-
Підкажіть чи потрібно додавати тест по англійській мові при подачі на гум ПР, там є таке питання чи ви здавали тест чи ні. Чи це обов'язково?
12 Jan 2024, 17:45
184187/466562
2 minutes ago