PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, якщо зареєструвались на інтервʼю 3 особи, в тому числі дитина 4 років, при пошуку вільних дат треба ставити галочки на всіх членів сімʼї чи тільки на дорослих? (Вірогідність зловити слот на 2 особи набагато більша ніж на 3). Дякую.
-
Доброго всім дня. Потрібна допомога. Дитячі візи вклеєні в паспорт дружини. Зараз зробили дітям паспорти. Питання. Яка процедура перенесення віз в новий паспорт. Тільки дітям.
-
Доброго ранку всім, чи може хтось має приклад документа job offer, документ від роботодавця який підходить на PR, дякую заздалегіть
-
А де вказано,що заборонено? Мені,можливо,треба буде летіти в Європу на 2 міс,щоб оформити сину айді ,і закордонний паспорт
-
Не вказано, але більшість адвокатів рекомендують не виїжджати, тому й питаю🙂
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає, ми з дружиною оформляли нові паспорти в Едмонтоні в березні, вчора перевірили статус у дружини вже доставлено, я оформляв на тиждень пізніше, чи пересилають з України і видають зараз чоловікам паспорти в Едмонтоні які були оформлені до прийняття закону, можливо хтось недавно їздив в Едмонтон і знає якусь інформацію, очікувати взагалі цей паспорт чи без оновлення даних вони не будуть нічого видавати Дякую
-
Я згодна з попередніми коментарями, що мова йшла про те, що окремих запитів про фінанси не було.
-
Справка которая вместо военного билета?