PR CUAET
-
В Європі
-
Слідуйте інструкціям на сайті. До речі,я ніде не читала,що не можна. Логічно ,це коли в Україну повертатися, або в інші країни,де ти легально жив. Наприклад, чоловік з Туреччини,дружина з України. Обґрунтовували чому не можна,а потім візьмуть і поїдуть в Україну чи Туреччину.. Ось тоді це може викликати питання в офіцера
-
Скажіть, будь ласка, де Ви збираєтеся оформлювати ІД?
-
В Едмонтоні особливий різновид консулів. Вчора жінка чекала 4,5 год,щоб їй видали паспорт для 10 річної дитини. Віце -консул їй сказав,що почекає,щоб вона добре розсердилася і писала в фб який він поганий,може тоді менше людей буде їздити в Едмонтон і у нього не буде стільки роботи. А він точно з України, а не ворожої країни? 🙈
-
А хто знає, як звати головного консула , який не хамить в Едмонтоні?
-
Мене це дуже дивуючись. Робота консульства -це допомогти і захистити своїх громадян. Я ще про таке ніколи не чула. Ну що ж ,наступного тижня і я з ним познайомлюся. Головне заспокійливих випити,щоб серце не зловило
-
Тут питають саме про те, хто вмовив , і як це вдалося. Багатьом не підписали
-
А він у тій довідці придатний, обмежено придатний чи знятий з обліку?
-
Добрый день. А есть французский спикинг клаб для начинающих в Северной Америке онлайн или лично в Ванкувере? Поделитесь контактами, пожалуйста, если знаете
-
Це справка яка видана замість військового квитка.
-
Подскажите, это справка у вас по дате действительная или уже просроченная?