PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо не WES то в якій інстанції робити евалюацію буде найлегше? Я перевірив декілька альтернатив, одні просять щоб я вписував всі свої навчальні заклади з молодших класів (я вже не пам'ятаю що де і як було) інші просять щоб мій навчальний заклад в конверті їм надіслав підтвердження моїх оцінок, в цьому плані що буде найлегшим варіантом?
-
Дякую за всі відповіді) вітаю з PR!
-
Вони ж пропонують замовити зворотній дзвінок
-
На тесті ти сам вибираєш в якому порядку здавати різні частини? Чи там якийсь фіксований порядок що за чим йде?
-
Ми можемо вам допомогти взяти довідку та підготувати її для подання на PR
-
Написали вам
-
Дякую, 2960 cad за 2 дорослих і 1 дитину
-
‼️ПРЯМИЙ ЕФІР з імміграційним консультантом Вже сьогодні на сторінці Agenda Translations ми проведемо спільний прямий ефір з імміграційним консультантом Яною Дідик R706693 ✅ Головна тема ефіру: «ГУМАНІТАРНА ПРОГРАМА» Поговоримо про те, кому вона підходить, які є основні вимоги по програмі та ін. ⏰ Починаємо о 18:00 за Калгарі (20:00 –Торонто) ‼️Під час ефіру відповімо на питання підписників (пишіть їх в коментарях) ⤵️ www.instagram.com/reel/C7xAsF3N6F4/?igsh=aG9yNXBpY2x3bjhj 🔔 Ставте нагадування, щоб не пропустити ефір та до зустрічі! 👋🏻
-
Доброго дня, любі українці!🇺🇦 Ми – українська юридична компанія «Гросмейстер». Ми надаємо юридичні послуги українським переселенцям за кордоном🌎 ➡️В нас ви можете замовити наступні документи: ✅Свідоцтва про народження ✅Свідоцтва про шлюб/не перебування в шлюбі ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Освітні документи ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Відновлення водійських прав та техпаспортів ✅ Оформлення довіреностей ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ❗️А також переклади з апостилем для всіх вищезазначених документів Візова підтримка: 🔸Візи в США, Великобританію, Канаду та Австралію 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Ні, на них нема. Тільки те що влк треба проходити раз на якийсь час, як писали вище, і все