PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть як краще добавите military id в котрому вказано що не служив, бо форму я просто пропускаю.?
-
Питання, для Human Capital Priorities stream підходить тільки евалюація від WES чи ще треба додавати перекладений диплом?
-
youtu.be/LpPAfcnp9O0?si=Uo9pYC1syqp6BapM
-
От я теж думаю чи це не буде misinterpretation , якщо не вказати
-
Всім привіт. Хто знає, коли будуть наступні слоти в Едмонтоні?
-
Можете підказати яке відео ви дивились. Бо я дивилась теж і там такого не будо
-
Це цікаве питання, тому що там написано, що необхідно описати досвід роботи за останні 30міс. Дивилась пару відео як заповнюють, і там один каже що треба все зазначати, а інший каже тільки досвід на такій же позиції 🤯
-
Дякую. Вітаю, Ви на це заслуговуєте, у вас добрий, міцний кейс.
-
Дякую
-
Я писала тільки 1 рік і все ок, та і так логічно, якщо у мене немає більше досвіду по даному ноку, то шо писати і навіщо?) якщо є умова 12 місяців із 18
-
Слідкуйте: www.facebook.com/UkrConsEdmonton?mibextid=ZbWKwL
-
Гляну ввечері, дякую. Скоріше за все питається за досвід на такій же позиції, якщо ви можете його підтвердити
-
Щоб вважалось 100% власністю дружини треба виділити частки і подарувати вашу частку дружині. Інша справа що щоб визначити що в спільному майні є ваша частка це треба щоб був не лінивий виконавець який буде шукати майно що записане на вашу дружину та куплене після одруження
-
В цьому пункті в самому першому написано вказати «total years of work experience”, просто цифру, не за 30 місяців. За 30 місяців то інша сторінка, де вже просять розписати де саме і ким працюєш. Да, і цей маніш пише 20 там. А наш українець в своєму відео пише 1…але ж він і не консультант
-
Якщо вам дуже срочно по пишіть на емейл
-
Так, я саме про цей пункт. Де необхідно додавати попередні роботи.
-
В ютубе канал "Мама я покушал"
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, я закінчив тільки 11 класів Мені потрібно перевести просто атестат, чи «свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти» ?
-
enf.com.ua/posluhy-ta-ikh-vartist/zvernennia-stiahnennia-na-aktyvy-borzhnyka/maino-podruzhzhia/
-
Хто вже подавався, підкажіть як поставлене питання в анкеті
12 Jan 2024, 17:45
184776/426393
10 minutes ago