PR CUAET
-
За січень аплікації вже почали AOR надсилати? Чи який місяць на разі опрацьовують?
-
/leave
-
Звони, я им писал, и ни ответа ни привета, по телефону общаются, хоть и нехотя
-
тільки рік дійсний, на скільки я знаю
-
@OstapBosak help 🆘
-
Дякую що поділилися інформацію! Я вибачаюсь, якщо я Вас якось образила! Було мало інформації і тому виникли сумніви , та ще в іншої групі попалася на скам . Дуже за Вас рада! Бажаю Всім скоріше отримати PR. Так приємно чути позитивні новини.
-
Приходьте в Сервіс Канада і без букінгу зробіть біометрію в « живій» черзі. Безкоштовно і швидко
-
Ми частково подавали. Все окей
-
Вітаю. Маю питання по перекладу документів. Майже всі документи перекладені в Україні завірені підписом перекладача та штампом, печаткою і підписом бюро перекладів. Чи підійдуть ці переклади для подачі на PR? Можливо хтось подавав документи перекладені в Україні на PR? Дякую!
-
Добрый вечер! Какой срок действия документов от работодателя? Я имею ввиду, нужно ли будет их переподписывать, если не получится сделать подать аппликацию в июне, а следующий раз пробовать в июле, августе и т.д.
-
Це точно?
-
Швидкість 2 дні 2 тижні 😱
-
Ще листопад😐
-
Видимо не самая удачная дата получилась:))
-
Чи є в запису вебінар з Яною Дідик- не вдалося прийняти участь
-
Подарунки від сімʼї не оподатковуються. Але регулярні великі надходження схожі на прибуток можуть бути проблемою.
-
Requested for work location, минулий час. Якби було зараз, то було б написано are being requested. Де логіка в тому, що треба писати 1, якщо роботодавець ніколи не мав працівника, який подавався на провінційну номінацію через нього?
-
Не переживайте, ніяких образ)))) Вам легкого процесу!))
-
Коли наводиш на поле у формі, вискакує підказка
-
По запросу, але якщо розумієте, що ще місяців 6 є до готовності податися на сертифікат відбору, рекомендував би зробити евалюацію, потім просто номер з результату в арімі впишите і будете мати на майбутнє
12 Jan 2024, 17:45
184863/440478
5 minutes ago