PR CUAET
-
Если эту тему на редит подняли , но прям чего то реально важного они там не сказали, можно просто почитать www.reddit.com/r/Wealthsimple/comments/1baczul/is_wealthsimples_managed_accounts_good/
-
Подскажите в какой момент можно подаваться на bridging open Work Permit, если подались по программе квалифицированных рабочих Québec PRTQ ,номер присвоили ,ждём решение . После подачи на федеральном этапе или раньше? До окончания предыдущего ворк пермит осталось 10 месяцев.
-
Заходите на сайт, і у розділі продовження ворк пермітів відповідаєте на питання. Там буде питання, чи є ви депендентом того, хто має ворк перміт. Ставите галочку. Після заповнення опитувальника вам буде представлений чек-ліст: які документи треба додати. Серед них буде й вимога прикріпити ворк перміт чоловіка/дружини. Там, насправді, все просто доволі. І скрізь вказано, що саме треба робити
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго вечора. Чи хтось забирав паспорт готовий в консульсиві Торонто з чоловіків після 18 трвня, який замовлений був раніше?
-
Добрий вечір, хто подавався, підкажіть будь ласка, якщо я головний аплікант по Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway, чи потрібно дружині довідка про несудимість?
-
Вікторе, чи можете поділитись яку причину подавали що не проходите по інших програмах?
-
Підкажіть, будь ласка, що тут вказувати для дитини 3-го класу?
-
Прогнозы по акциям ?))) Что же прогноз долгосрочный дают только аналитики а они есть на том же yahoo finance, morningstar и trading view(если покопаться) Но я бы не сказал что это достаточно, с вашей стороны еще можно читать новости, ознакамливаться с краткими обзорами квартальных отчетов ну и можно ютуб смотреть там временами идеи подкидывают 😄
-
А хто вже отримував ПР по Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway, поділіться будь ласка списком необхідних документів вже на федеральному рівні хоча б. Буду дууууже вдячний