PR CUAET
-
В мене був такий же запит, лиш термін менший, 2 тижні. Готувалась сама. І скажу що не думаю що воно щось змінило. Ну так, я зрозуміла структуру тесту, переглянула структуру письмових частин. я ще повторювала граматику, бо часто не використовую нічого складнішого ніж simple tenses, але скажу відверто, коли здавала тест, не було часу особливо думати про граматику. Я здала speaking and listening 8, writing 6, reading 5. Що в принципі відображає мій рівень. Я працюю офіс адміном, я говорю і слухаю в основному, іноді пишу, і рідко читаю. Але результатом я задоволена в принципі. Мені потрібно було мінім 4 з усіх. У вас все вийде!
-
А чи можна у Wes зробити евалюацію бакалавра, хоч є спеціаліст? Бо там написано тільки найвищу ступінь, але якщо з дипломом спеціаліста проблеми, чи можна підтвердити бакалавра і жити далі спокійно?
-
Доброго дня. Подавала документи на Reunification в грудні. По технічним причинам аплікація не пройшла. Я переподала в січні через web form. Мені прийшов temporary number. І з тих пір ніяких рухів. Я питалась запросити статус заявки, але щось нічого не вийшло. Не знаю що робити. Вже півроку пройшло. Я хвилююсь
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи може головний аплікант прилетіти в Канаду ,податися на ПР по цій програмі і вилетіти в Європу і чекати там результати? Чи мусить під час розгляду справи перебувати в Канаді?
-
Мульти
-
Воно того не вартує, беріть декілька різнопланових ETF де комісія <0.1%
-
Друзі, всім привіт! Підкажіть, чи можу я отримати візу в Канаду та work permit, якщо мій чоловік отримав їх (і візу, і дозвіл на роботу) по CUAET? Я не подавалась на цю програму, якщо шо. Буду дуже вдячна за відповіді!🙌🏻
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Чи потрібно створювати окремий аккаунт в CRA, для disability старше 18 років. Якщо він є утриманцем і батьки є опікунами. В аккаунті батьків він зазначен.