PR CUAET
-
Доброго дня. Подавала документи на Reunification в грудні. По технічним причинам аплікація не пройшла. Я переподала в січні через web form. Мені прийшов temporary number. І з тих пір ніяких рухів. Я питалась запросити статус заявки, але щось нічого не вийшло. Не знаю що робити. Вже півроку пройшло. Я хвилююсь
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи може головний аплікант прилетіти в Канаду ,податися на ПР по цій програмі і вилетіти в Європу і чекати там результати? Чи мусить під час розгляду справи перебувати в Канаді?
-
Мульти
-
Воно того не вартує, беріть декілька різнопланових ETF де комісія <0.1%
-
Друзі, всім привіт! Підкажіть, чи можу я отримати візу в Канаду та work permit, якщо мій чоловік отримав їх (і візу, і дозвіл на роботу) по CUAET? Я не подавалась на цю програму, якщо шо. Буду дуже вдячна за відповіді!🙌🏻
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Чи потрібно створювати окремий аккаунт в CRA, для disability старше 18 років. Якщо він є утриманцем і батьки є опікунами. В аккаунті батьків він зазначен.
-
N/A
-
Secondary or less
-
Ми робили перші переклади в Україні, тільки їх довелось переробити бо вони не відповідали вимогам ircc. Переробляли також в Україні за порадою дівчини що вже давно іммігрувала. На цей раз вже все все перевіряла. Всі вимоги є на офіційному сайті до перекладів.
-
Или до смены работы, или если работа с такими же характеристиками, у нас была ситуация, пока мы сотрели дома, не спешили искали что нам интересно, и в это время муж поменял фирму, брокер принял новый офер, фирма большая, он уточнял что не страшно что поменял, главное чтоб у банка не было сомнений в работодателе, но лучше еще работая брать моргедж, а потом переходить, фактически вашими доходами следующий раз после сделки будуи интересоваться через пять лет при пересмотре моргеджа....вообще лучше у броке своего этот вопрос уточните....он лучше подскажет....