PR CUAET
-
ТD1 ви повинні заповнити при прийомі на роботу. Вам її повинен був видати роботодавець. Її нікуди не треба відправляти
-
Так при чем тут спикинг, я говорю о чтении, где есть конкретные варианты ответов.
-
На спикинге. Вопрос дайте совет своему другу об покупке спальника. До этого был рассказ за ваш совместный первый поход в горы где холодно :)
-
Доброго дня всім,вже третій раз Апостіль пише,що я загрузила тільки один скан,але я вже третій раз додаю всі файли,і диплом і всі сторінки додатку..не можу зрозуміти що не так..хтось стикався з цим?допоможіть 😅🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
В каком задании вы видели?Что надо обосновать? Я знаю что тест не только на знание, но и на логику англоворящих людей, но если у них такая же логика , а это не правильно, речь об этом.
-
Щиро дякую.
-
И что ? Там ответы буду спецом так поданы что бы вас запутать. И канадцы это не эталоны знаний. И смотря какая у вас работа и какие вокруг вас канадцы, с высшим образование или школьным… много входящих параметров :)
-
Я би замовила, щоб потім не затягувати розгляд справи. Бо процедура не складна і не дорога.
-
4 месяца жду (
-
Поліс сертифікати, мілітарі сервіс, документи що підтверджують сімейні відносини( громадянський шлюб), підтвердження оплати РR fee, поточна фінансова інформація ( просять листи з роботи і пейстаби останні). Всі ці документи ми надали при подачі заявки але просять знову.
-
Доброго дня. Чи хтось забирав паспорт готовий в консульсиві Торонто з чоловіків після 18 трвня, який замовлений був раніше?
-
Если вам так интересно то с высшим инженерным, и тут был вопрос не на знания.А на ощущения, какое слово больше подходит.
-
Не видав… Буду виясняти..Дякую!
-
А хтось знає чи буде це проблемою якщо сам документ (employer declaration) буде датою в 03/2024 тобто чи можна підгружати цей документ чи потрібно буде чекати саме на той який буде 11-го за умови, звісно, що його потрібно буде
-
Доброго дня всім учасникам групи!🌸🌺 Підкажіть чи порадьте, де саме ви здавали екзамени з французької мови на розуміння і експресію? З власного досвіду, якщо можна🙏🙏🙏 Дякую Всім чудової пʼятниці 😍
-
Хто може допомогти з визначенням НОК коду? Розгубилася. Посада називається Key holder, але працюю в bubble tea (продаємо напої) Ось перелік моїх обов'язків @OstapBosak буду вдячна за допомогу
-
Всім апліканиам потрібні довідки про несудимість завжди. Якщо ви 18+
-
Я так і зробила, питань не було ні зі сторони ВЕС ні зі сторони Апостилю.., але на ПР ще не подавала
-
А як зайти на той акаунт? Я шукаю на сайті IRCC і нічого немає вже, заходжу з тих посилань що у мене є на пошті але не завантажує сторінку , підкажіть будь ласка 🙏🙏
-
Зробіть у пдф все одним файлом і спробуйте так або ж спитайте у представника чи сожна дослати електронною поштою
12 Jan 2024, 17:45
185075/406662
4 minutes ago