PR CUAET
-
Ще не знаємо ))
-
Доброго дня всім! Будь ласка порадьте хорошого ріелтора в Монреалі. Дякую🙏🌺🌸 Всім чудової п’ятниці 👍
-
Цілком
-
Як вам сказати. Я як і ви буду з цією формою подаватися вперше. Проте так я розумію запитання яке написано в формі. Час/практика покаже
-
Підкажіть будь ласка, коли ми знайшли ті дані що вказували, то це показує темі лише то що ми вказали чи можно було якісь пункти пропустити? Той недоспеціалімт в Україні таке зробив що ми у шоці - вона тупо поставила скрізь чоловіку ні а хоча у нього є і досвід роботи і були поїздки і дитина є від минулого шлюбу і тд і я взагалі не знаю що тепер робити, звісно пізніше це адвокат Але чи на разі у формі показуються лише ті пункти що ми заповнили чи ще були пункти які вона могла пропустити? І ми ще про них не знаємо бо у очі ту форму не бачили 🙈 дякую 🙏🙏
-
Вам покаже всю аплікацію і всі вказані пункти.
-
З нашої сторони це все. Але потім коли дійде справа до комунікації з роботодавцем можуть просити: incorporation documents business license (if applicable) lease agreement Financial statements (T100, T125, T4)
-
нарешті документ доставлений в Канаду. хто з чоловіків забирав та не зміг забрати останнім часом, на який документ консульство посилаєтся? я знайшла в них на сайті інформацію тільки про те, що нові заяви приймаються з оновленням даних
-
Якщо НОК не змінився, я б нічого не робив. Хоча технічно вимога повідомляти про будь які зміни
-
Перший лист в табличці і є AOR - Acknowledgement of Receipt
-
Квебеком на жаль не займаюся. Не знаю чи вони беруть в цьому участь
-
Дякую
-
По идее можно написать ЛОЕ что изменились правила транслитерации и приложить те самые правила, их можно в гугле найти
-
Спасибо
-
Исправить это только запрашивать новый диплом в Вузе
-
Дякую за відповідь! В мене така ж ситуація практично 😅
-
Ок, а якщо варіант що з нашої сторони ми все виконали і перед гаверментом чисті як сльоза немовля але работодавець якщо гавермент з ним зв'яжеться, щось відмовиться надати, то усьо ми в прольоті?
-
Нет
-
Проще тогда бакалавра подать, он просто на украинском, чтобы не было лишних причин для отказа
-
Да, там так и написано в самой форме. В пункте С
12 Jan 2024, 17:45
185128/430433
about a minute ago