PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, коли ми знайшли ті дані що вказували, то це показує темі лише то що ми вказали чи можно було якісь пункти пропустити? Той недоспеціалімт в Україні таке зробив що ми у шоці - вона тупо поставила скрізь чоловіку ні а хоча у нього є і досвід роботи і були поїздки і дитина є від минулого шлюбу і тд і я взагалі не знаю що тепер робити, звісно пізніше це адвокат Але чи на разі у формі показуються лише ті пункти що ми заповнили чи ще були пункти які вона могла пропустити? І ми ще про них не знаємо бо у очі ту форму не бачили 🙈 дякую 🙏🙏
-
Вам покаже всю аплікацію і всі вказані пункти.
-
З нашої сторони це все. Але потім коли дійде справа до комунікації з роботодавцем можуть просити: incorporation documents business license (if applicable) lease agreement Financial statements (T100, T125, T4)
-
нарешті документ доставлений в Канаду. хто з чоловіків забирав та не зміг забрати останнім часом, на який документ консульство посилаєтся? я знайшла в них на сайті інформацію тільки про те, що нові заяви приймаються з оновленням даних
-
Якщо НОК не змінився, я б нічого не робив. Хоча технічно вимога повідомляти про будь які зміни
-
Перший лист в табличці і є AOR - Acknowledgement of Receipt
-
Квебеком на жаль не займаюся. Не знаю чи вони беруть в цьому участь
-
Дякую
-
По идее можно написать ЛОЕ что изменились правила транслитерации и приложить те самые правила, их можно в гугле найти
-
Спасибо
-
Исправить это только запрашивать новый диплом в Вузе
-
Дякую за відповідь! В мене така ж ситуація практично 😅
-
Ок, а якщо варіант що з нашої сторони ми все виконали і перед гаверментом чисті як сльоза немовля але работодавець якщо гавермент з ним зв'яжеться, щось відмовиться надати, то усьо ми в прольоті?
-
Нет
-
Проще тогда бакалавра подать, он просто на украинском, чтобы не было лишних причин для отказа
-
Да, там так и написано в самой форме. В пункте С
-
И что тогда происходит с уже выплаченной частью?
-
Конечно могут, если у вас подтверждённого дохода не станет, или если вы стресс-тест кредита не пройдёте с новой более высокой ставкой, к примеру
-
Welcome to Rose! To make the most of my features, please make me admin. This will allow me to help you moderate your groups as effectively as possible! Check out the help for more information on how best to protect your groups.
-
дякую
12 Jan 2024, 17:45
185132/433599
2 minutes ago