PR CUAET
-
И что тогда происходит с уже выплаченной частью?
-
Конечно могут, если у вас подтверждённого дохода не станет, или если вы стресс-тест кредита не пройдёте с новой более высокой ставкой, к примеру
-
Welcome to Rose! To make the most of my features, please make me admin. This will allow me to help you moderate your groups as effectively as possible! Check out the help for more information on how best to protect your groups.
-
дякую
-
25.03.24 - Подалась на продовження WP 04.06.24 - Correspondence Letter 06.06.24 - Отримала Approval Новий WP дійсний до 04.06.2027
-
Ну, для начала, вы обратитесь в другие банки, кто-то может согласится. А если нет - то с штрафами (к примеру, на фикс рейт - вычет 3 месяцев платы, но не только лишь) получите деньги обратно. Конечно же, без учета сумм ушедших на погашение интереса.
-
Добрый день, сегодня походу началась раздача meet the conditions (eligibility requirements) подалась 29.10.2023, биометрию прошла 16.10.2023
-
Прекрасно, всего 3 месяца отдышались и волевой бросок с 28 на 29 октября😁
-
доброго ранку, @OstapBosak можна вам в приват написати. Хочу щоб ви ревью документів зробили ( не безкоштовно звичайно 🙈)
-
Підскажіть будь ласка, останнє оновлення бланку форми якого року має бути? Знайшла лиш 2021 і 2022рік на офіційному сайті. Чи є новіша форма і де її знайти? Дякую!
-
Обычно берут фикс ставку, на пять лет, хотя сейчас может и есть смысл брать вариативную, т.к. есть тенденция на снижение. Через пять лет вы переоформляете новый срок и пересматриваются проценты, модно и с другим даже брокером, просто на тот момент будут новые справки о работе как для первоначального моргеджа....а все эти пять лет вы платите а справки о работе никого не интересуют, можее менять, главное платить исправно....
-
я не знаю я не викладав нікуди) на всяк випадок поклав телефон у кишеню
-
це одна з найбільших образ для франко-канадців. Хочете дуже сильно образити квебекуа- скажіть, що їх французька ненормальна. А щоб розуміти краще - тільки досвід. Пару серіалів місцевих, і буде легше. цей досить простий для початку - www.primevideo.com/detail/The-Knockout-Theory/0O6IEPWBQN2N0DC9KNY9K5VWM1
-
Для статистики. Подовжили перміт на три роки. Подача: 26 березня, рішення - 6 червня
-
А можна знімати?
-
Добрий день,підкажіть будь ласка, хочу оплатити вибиває помилка пароля?пише немає такої сторінки
-
В той період, коли оформляєте новий мортгейдж, краще не міняти роботу. Якщо житло потребує major ремонту, то краще робити з норм підрядниками, бо як буде інспекція на оцінку будинку, то можуть оцінити в меншу суму ніж він є, і не дати ту суму, яка необхідна для продовження іпотеки. Ну і слідкувати за кредит скор
-
Місцеві комунікують між собою ок, але так, їх навіть французи не завжди розуміють… Ми у них в гостях і тому якщо ми не розуміємо Квебекуа то це наші проблеми
-
А яка українська мова нормальна? У Львові, Києві чи з Дніпра, Харкова, Одеси? У нас теж в залежності від регіону міняється акцент і кількість русизмів… Як іноземцю зрозуміти що й як 🥲
-
Всем доброго дня! Подскажите, правильно ли я понимаю, что когда я получила статус PR, Я могу идти учиться без дополнительных документов? P.S. возможно странный вопрос, но хочется уточнить на всякий случай
12 Jan 2024, 17:45
185148/474652
3 days ago