PR CUAET
-
А можна знімати?
-
В той період, коли оформляєте новий мортгейдж, краще не міняти роботу. Якщо житло потребує major ремонту, то краще робити з норм підрядниками, бо як буде інспекція на оцінку будинку, то можуть оцінити в меншу суму ніж він є, і не дати ту суму, яка необхідна для продовження іпотеки. Ну і слідкувати за кредит скор
-
Місцеві комунікують між собою ок, але так, їх навіть французи не завжди розуміють… Ми у них в гостях і тому якщо ми не розуміємо Квебекуа то це наші проблеми
-
А яка українська мова нормальна? У Львові, Києві чи з Дніпра, Харкова, Одеси? У нас теж в залежності від регіону міняється акцент і кількість русизмів… Як іноземцю зрозуміти що й як 🥲
-
Там потрібно новий акаунт створити
-
Вы когда будет подходить срок пересмотра общаетесь с брокером, он вам все расскажет, если не будет подтвержденных работ и вам не продлят кредит, все это делается не в последний момент а накануне пересмотра, вам предложат продать недв. И вытащить сумму выплаченную, а остальное останется кредитору...если у вас с доходами все ок, вам дадут ставку на тот момент и продолжат моргедж...также есть вариант перефинансировать перевести этот моргедж (кредит ) на другой обьект....несколько вариантов в этом случае...
-
Обіцяла відписатися по дитячим паспортам, на які подавався чоловік 11 квітня в ДП «документ» в Берліні. Щойно забрав паспорти. Жодних військово-облікових документів не питали. Щодо паспортів для чоловіків, кажуть, що наразі немає технічної можливості їх видати. Чекають вказівок зверху і часу, коли з’явиться QR код в резерві. В приміщенні пустота. Такими темпами вони скоро закриються взагалі
-
-
як ви дивитесь онлайн, я не можу цього зробити
-
Хлопець не українець і має ДІЮ? Я не знала що дію можуть мати іноземці. Зараз спробуємо завантажити