PR CUAET
-
Як варіант, якщо ви впевнені, що все ок буде з новою роботою.
-
Берут ,я читала на официальном сайте ,но я потеряла ссылку. После отбора Квебека можно подавать, но я забыла после подачи на федеральный уровень или сразу . Спасибо вам за ответ . Может кто то в группе тоже проходит по этой программе и ответит .
-
як ви дивитесь онлайн, я не можу цього зробити
-
Хлопець не українець і має ДІЮ? Я не знала що дію можуть мати іноземці. Зараз спробуємо завантажити
-
Якщо є Дія, то додати витяг. Моєму хлопцю в квітні за пару тижнів зробили, з витягом із Дії. У мене Дії нема - я досі з квітня чекаю.
-
Дякую Катя! А час очікування у вас який був?
-
Паспорт чоловіка був виготовлений 7.03, подавались в січні. З того часу ще чекаємо, статус не міняється. Виготовлений, але ще в Україні. Подавались задовго до прийняття закону
-
Як ви дізнались, що заявка не пройшла по технічним причинам?
-
Той самий процес, що для українців - надіслати копію паспорту та анкету до консульства.
-
Хто подавався на паспорт 12 квітня,є якісь зміни?
-
У нас відображається medical passed , тому повторно медицину не здавали , але в листі так же як у Вас було вказано. Зараз же трохи хвилююсь- може треба було повторно здати medical exam. Перша була в травні 2022 року .
-
Друзі маю запитання. Хтось може вже робив справку про відсутність судимості для ІНОЗЕМЦІВ які проживали в Україні? Поділіться будь-якою інфо Дякую 💛
-
Так шо треба ця шляпа на аос чі ні ?
-
Мова йде про Квебек
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Чи треба переклад диплому для AOS, якщо він має і укр і англомовну частину?
-
Так
-
Чек лист?
-
Але все одно не виходить
-
Не можу більше тижня зробити link аплікації, пише , що не бачить аплікацій . Вже не знаю , як зробити
12 Jan 2024, 17:45
Post 185178 of 385982
3 minutes ago