PR CUAET
-
Коли у Вас буде номер файлу , Ви можете відслідкувати онлайн. Неодноразове тут писали як це зробити.
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Так, хлопець - іноземець, але в нього давно ПМЖ в Україні - можливо, тому й Дію міг створити
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Не виходить , пише не бачить аплікації
-
Не можу відкрити
-
Доброго дня. Ви вже писали їм що до номеру справи? Мені трошки лячно, може якийсь технічний збій. Чую що ті хто зимою подавали на номінацію вже її отримали, не українці, не констракшен або по медицині…
-
Ви всі документи подаєте онлайн відскановані
-
Вітаю, додавайте для статистики вашу апплікацію myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Підкажіть будь ласка, для PR по CUAET в Канаді, мені (громадянину Канади) треба перекладати моє українське свідоцтво про народження і про шлюб, щоб довести, що то моя мама і чому в мене інше прізвище, ніж у моєму свідоцтві про народження?
-
Добрый день, подскажите в апостель и Wes нужно и бакалавра и специалиста загружать? Или достаточно только специалиста?
-
Гілки вже давно створені, будь ласка, перевіряйте і переходьте :)
-
Модератори викладали дуже гарну інструкцію як це зробити.
-
🔴🔴🔴 Гілка Rural : t.me/prcuaet/196581 Гілка Tech pathways: t.me/prcuaet/6849 Будь ласка, питання по цим ПР стрімам переросте у відповідну гілку Дякуємо 🔴🔴🔴
-
В чоловіка відкрився, дякую
-
Так, підкріпила всі форми, всі документи заново
-
11 червня дізнаємось
-
Не відкриває в мене, може є збережений
-
Вітаю, додавайте для статистики вашу апплікацію myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Добре
12 Jan 2024, 17:45
Post 185203 of 390833
about a minute ago