PR CUAET
-
Ми звонили, нам скащали що потрібно облікові документи. На сайті пише які провінції можуть обслуговуватись в Оттаві.
-
підкажіть, будь ласка, до моменту отримання AOR якось змінювався статус заявки? мені після сабміта прийшов тільки один авто-мейл підтвердження і все, більше ніяких змін( номеру поки немає, то трекнути не можна, а хвилююся, чи бачуть вони аплікацію взагалі
-
щойно самі телефонували з консульства Торонто щодо мого запиту на забір готового паспорту доставленого DHL ще 27го квітня (подача була 26го березня) 1. всі паспорти які прибули до ніх в період з 27го по 31е квітня будуть відмічені як Прибув до ЗДУ до кінця наступного тижня 2. вони "відправили" запит щодо чоловіків з паперовими обліковими документами які хочуть забрати готові докумени до МЗС і поки розяснення не отримали (ну це ясно). Їх слова - до 18го числа в Торонто чоловікам від 18 до 60 хто не є на постійному консульскому обліку за паспортами їхати немає сенсу бо не видадуть. Єдиний варіант - це Резевр+ після 18го червня
-
щойно самі телефонували з консульства Торонто щодо мого запиту на забір готового паспорту доставленого DHL ще 27го квітня (подача була 26го березня) 1. всі паспорти які прибули до ніх в період з 27го по 31е квітня будуть відмічені як Прибув до ЗДУ до кінця наступного тижня 2. вони "відправили" запит щодо чоловіків з паперовими обліковими документами які хочуть забрати готові докумени до МЗС і поки розяснення не отримали (ну це ясно). Їх слова - до 18го числа в Торонто чоловікам від 18 до 60 хто не є на постійному консульскому обліку за паспортами їхати немає сенсу бо не видадуть. Єдиний варіант - це Резевр+ після 18го червня
-
а вы по какой программе подались? ЕЕ?
-
Всім гарних голодних ігор)
-
Доброго дня , а що на рахунок роботи тому що я працюю на кухні бувають тижні коли я маю 40/45 годин а інколи 35, в більшості вище 70 кожних 2 тижнів ( чула що потрібно подавати твої виписки ( як пейчеки за останні 3 тиждня ) так співпало що ми плануємо подаватись у серпні а у липні їдемо на весілля і я втрачаю тиждень на роботі виходить в виписці у мене буде всього 40 годин за2 тижня , чи це ок ? Тому що в системі я то наробила певну кількість годин у рік ( яку було потрібно) чи мінятись на роботі чи все там має бути ок ?