PR CUAET
-
Добрий день! Питання: Якщо ми подались 8 листопада, здали біометрію, але АОR не приходить. Може бути таке, що він взагалі не прийде, але діло буде в обробітку?
-
Рада за вас, але будь ласка давайте без нелітературної лексики) такі правила групи
-
Тревел хіба не на федеральному взагалі ?
-
дякую за відповідь, тоді чекаємо разом)
-
Підкажіть, будь ласка, як ви вирішили цю проблему. Теж не можу додати імена українською…
-
Здається треба вказувати лише там де жив більше 3х місяців чи якийсь певний термін? Розділ travel то ж окремо?
-
До AOR ніяк, тут нас 90% таких, не хвилюйтесь
-
@OstapBosak а в розділі про адреси за останні 10 років, якщо їздив на море і жив в готелі треба писати це? Чи це тільки адреси де ти жив типу прописки?
-
Може тому людина і питає? Бо не знає як правильно
-
Тобто, 2 місяці виготовляли? Збираюсь робити дитині, тому питаю який зара приблизний час виготовлення.
-
І як це відповідає на питання про готелі?)
-
Там треба усі адреси написати за останні 10 років.
-
По чек листу треба все разом, але більшість (і я також) робили тільки евалюйований диплом і все ок
-
Ну цифрова ж держава 😃
-
Вопрос, при подгрузке файла в education нужно и аттестат школы подгружать и диплом с evaluation и все объединять в один файл или только высшее образование?
-
Розділу тревел в аос нема
-
Де ви жили постійно.
-
Це я питала!)
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо я була студентом по обміну декілька місяців декілька разів, чи потрібно це вказувати в історії адрес за 10 років?
-
Ну, жити тут і не розуміти, то ще постаратися треба)) загалом справа не в вимові (хіба трохи), а в сленгу та скороченнях. Я на початку бувало зупиняла і перемотувала по 3 рази, щоб зрозуміти, як то, що вони сказали, взагалі вийшло😄 Але десь рік пішов щоденно хоч по годині дивитись, щоб розуміти будь-який акцент без субтитрів
12 Jan 2024, 17:45
185373/469028
3 minutes ago