PR CUAET
-
Це я питала!)
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо я була студентом по обміну декілька місяців декілька разів, чи потрібно це вказувати в історії адрес за 10 років?
-
Ну, жити тут і не розуміти, то ще постаратися треба)) загалом справа не в вимові (хіба трохи), а в сленгу та скороченнях. Я на початку бувало зупиняла і перемотувала по 3 рази, щоб зрозуміти, як то, що вони сказали, взагалі вийшло😄 Але десь рік пішов щоденно хоч по годині дивитись, щоб розуміти будь-який акцент без субтитрів
-
"Получите деньги обратно" - это только когда сами продадите в таком случае. Кредитора будет интересовать погашение вами долга здесь и сейчас (на конец термина) если renewal не согласован.
-
Ні, я нічого не відправляла і не запитувала через веб форму.
-
Мені теж так здалося
-
slovoproslovo.info/cholovikam-za-kordonom-ne-vydavatymut-pasporty-bez-viyskovyh-dokumentiv-z-30-chervnya/
-
Доброго дня! Напишіть будь ласка . Якщо чоловік не служив у армії і має лише приписне. Його теж треба долучати до пакету документів і робити переклад і описувати що не служив військового немає а є лише приписне? Також стосовно паспорту якщо він закінчується в 2026 році то в заявці постити що просите пом'якшення у зв'язку з тим що паспорт не зможемо продлити , а доказ який прикріплювати. Що дійсно обмежені консульські дії🤔 Може хто подавався уже так то напишіть будь ласка . Які докази подавали якщо не можете продовжити чи взяти якусь довідку. Дякую за приділений час🙏☘️
-
Только ставка на renewal будет выше рекламируемой для первого моргиджа.
-
Ви знайдете багато інформації у пошуку чату
-
Це був терміновий. Так, виготовлення до 2 місяців.
-
По Employer declaration: в мене на роботі заповнили без питань. Підписувала HR (Senior Manager, Regional Human Capital)
-
копію паспорту? Для чого? В вимогах цього немає. Тільки анкету
-
Напишіть мені будь ласка в приват. Дякую
-
На e-mail написали, що можна забирати паспорт наступного тижня, але по номеру ідентифікатора сесії інформація не оновилась, що паспорт прибув. Чи було у когось так, чи видали паспорт? Едмонтон, не чоловік)
-
Спасибо
-
И первый и второй пункт ДА
-
Ми подавались - сектор С не заповнював роботодавець. Там пусто. Але ми ще чекаемо рiшення, ще не отримали номiнацiю.
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, якщо я маю кредитну лінію (доступний кредит, який я поки не використовувала) при розрахунку іпотеки це буде враховуватись як мої обов‘язкові платежі?
-
Коли ж мені вже прийде , теж подав 29.10 🤗😅
12 Jan 2024, 17:45
185390/467358
4 minutes ago