PR CUAET
-
Рекомендації від громадян і довідки зі школи показують Вашу інтеграцію в Канаді і соціальні зв'язки. Якщо Ваш кейс і без того сильний, то на Ваш розсуд.
-
Нічого вони не переглядають зараз. Не дійшла черга. Як тільки відкриють то одразу буде номер. Хвилин 5-10 якщо не менше витрачають на це
-
Моїм дітям без моїх додаткових документів видали до кінця дії їхнього паспорта, це було довше, ніж попередні дозволи.
-
Десь у прикріплених були нормативи часу на розгляд апплікацій : віза 10 хвилин, пр 40 хвилин.
-
Доброго дня, цікавить питання чи треба здавати IELTS по програмі возз'єднання сім'ї?
-
Він прийде до вас на адресу яку вказали в заяві
-
Пффф, с 30 июня будет уже по закону 😁
-
Хто вже отримав картки може сказати скільки чекали після зміни статусу на "mailed"?
-
Нічого не поняв. Так і зараз теж саме діє
-
Типу компанія? MNP
-
Мені пощастило, у мене не будо додаткових неоцінюваємих завдань
-
В середньому за тиждень приходить
-
IRCC говорит что если за 6 недель не получили, то надо с ними связаться
-
А який час очікування приблизно
-
Це про ДП документ
-
Это для какой провинции?
-
анкета на турвизу по стандартной процедуре с оплатой всех сборов www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Скажите пожалуйста, кто запрашивал сертификат регистрации для работодателя?Сколько времени занял процесс получения?
-
Скажіть будь ласка,на рахунок освіти, загружати тільки диплом завірений Wes, чи всі дипломи які маєм (бакалавр,атестат зі школи і т.д)?
-
В мене теж підписали без питань
12 Jan 2024, 17:45
185422/428986
9 minutes ago