PR CUAET
-
Пффф, с 30 июня будет уже по закону 😁
-
Хто вже отримав картки може сказати скільки чекали після зміни статусу на "mailed"?
-
Нічого не поняв. Так і зараз теж саме діє
-
Типу компанія? MNP
-
Мені пощастило, у мене не будо додаткових неоцінюваємих завдань
-
В середньому за тиждень приходить
-
IRCC говорит что если за 6 недель не получили, то надо с ними связаться
-
А який час очікування приблизно
-
Це про ДП документ
-
Это для какой провинции?
-
анкета на турвизу по стандартной процедуре с оплатой всех сборов www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Скажите пожалуйста, кто запрашивал сертификат регистрации для работодателя?Сколько времени занял процесс получения?
-
Скажіть будь ласка,на рахунок освіти, загружати тільки диплом завірений Wes, чи всі дипломи які маєм (бакалавр,атестат зі школи і т.д)?
-
В мене теж підписали без питань
-
І в мене було. І були ну дуже важкі . Може, якраз їх і не рахували ті важкі
-
А хтось із тих, хто отримав Ворк перміт на рік-два через коротку дію паспорта, вже подавався на продовження ворк перміту після 31 березня і отримав якесь рішення?
-
а вони типу зараз видають. ну шо за сюр
-
@OstapBosak Доброго дня, Остапе. Чи можете ви допомогти розібратис і питанні. Я заповнив форму на ATP та досі не отримав ніякої відповіді від гаверменту. Планую подаватися на АОС для збільшення шансів, скажіть, так як сама по собі програма ATP не вимагає створення акаунту до моменту отримання листа з запрошенням на подачу з кодом, який потріббно буде використати при реестраціі кабінету, а AOS потребує створення кабінету до подачі алпікаціїю Питанняб чи не зашкодить це одне однному, приклад: по якимось причинам я не запрошуюсь на номінування по АОС, в мене є діючий кабінет і в цей час приходить запит на подачу на ATP з вимогуою створити кабінет по наданому посиланню. Дякую заздалегіть та сподіваюсь що моє питання зрозуміле
-
Ну за візу може і так. А пр розглядає декілька офіцерів. Можливо на один етап виділяють 40 хв. Адже за 40 хв ніхто відповідь не дає а лише перепровіряє
-
Вітання. В березні отримала NOI (HCS EE), в квітні submitted documents і з того часу статус досі submitted. Читала в хронології, що переважно доволі швидко переходить в статус assessment. Як думаєте, чому може бути так?
12 Jan 2024, 17:45
185428/474652
a day ago