PR CUAET
-
Це про ДП документ
-
І в мене було. І були ну дуже важкі . Може, якраз їх і не рахували ті важкі
-
@OstapBosak Доброго дня, Остапе. Чи можете ви допомогти розібратис і питанні. Я заповнив форму на ATP та досі не отримав ніякої відповіді від гаверменту. Планую подаватися на АОС для збільшення шансів, скажіть, так як сама по собі програма ATP не вимагає створення акаунту до моменту отримання листа з запрошенням на подачу з кодом, який потріббно буде використати при реестраціі кабінету, а AOS потребує створення кабінету до подачі алпікаціїю Питанняб чи не зашкодить це одне однному, приклад: по якимось причинам я не запрошуюсь на номінування по АОС, в мене є діючий кабінет і в цей час приходить запит на подачу на ATP з вимогуою створити кабінет по наданому посиланню. Дякую заздалегіть та сподіваюсь що моє питання зрозуміле
-
Вітання. В березні отримала NOI (HCS EE), в квітні submitted documents і з того часу статус досі submitted. Читала в хронології, що переважно доволі швидко переходить в статус assessment. Як думаєте, чому може бути так?
-
На скільки я знаю потрібно тільки найвищу тільки. Тобто якщо ви маєте там бакалавра, магістра та школу, то тільки магістра, але це може бути не точно
-
Я планую долучати одразу військові документи чоловіка, щоб потім не чекати на дозапит і не затягувати процес. Якщо у Вас є ще 2 роки дійсності паспорту, то це нормально для подачі на ПР (так учора говорила одна консультант). Крім того чим Ви можете довести, що в 2026 році Ви не зможете продовжити паспорт? Якими документами будете підтверджувати це? Якби Вам уже його не продовжили, це одне. А що буде через два роки - ніхто не знає. Але я не консультант.
-
play.google.com/store/apps/details?id=com.paybyphone Ось додаток в якому зручно шукати парковку а також видно усі ціни