PR CUAET
-
То вже чітєрство, за таке тобі ніхто грошей не дасть
-
Є ще варіант дісней плюс😂там навіть укр сабів немає😂
-
Дуже незрозуміло, як це працює. Спілкувався з людиною, яка подавалася в липні отримала КОПР в жовнті.
-
А так можна?) я навпаки ще нетфліксом підтягую
-
Вибачне, як давно ви подавалися?
-
Так, я за цей 1.5 рік у Квебеці свою англійську мабуть до цього рівня і спустила(
-
По правильній процедурі - так. Консульство робить підтвердження і дає свою довідку вже на англійській мові.
-
Просто лист з текстом. Окремим листом запит на біометрію
-
Дуже дякую за відповідь! Виходячи з вашого останнього питання, то витяг з Дії ще треба відправляти в консульство?
-
там англійська) здаєте на 4-5 і в залежності від програми і роботи все може бути не так погано)
-
Мне приходило сообщение на почту что-то типа того «есть обновление в вашем досье, зайдите в свой кабинет», но это была давным давно. Как сейчас, я не знаю 🤷♂️
-
А мій ні, не буде робити, навіть в групі пишуть що це для них дорого і простіше замінити робітника. А з Атлантики, якщо їхати з французької мовою що за програмами?
-
Все так і робили з різними варіаціями і нічого не знаходить 🤦🏻♀️ Хоча ми номер справи отримали ще 6.11 і біометрію 10 листопада здали. Схоже сайт який дивний
-
Спасибо! Подскажите, а он приходит как пдф документ или просто письмо на почту?
-
Хто відправляв лист з витягом з дії у консульство Торонто за останній місяць, чи отримали вже довідку? Відправили місяць тому, по статусу консульство отримало наш лист, але місяць чекаємо і ніякого прогресу.
-
На першому кроці не треба, але потім вони запросять довідки (наче буде якийсь ліміт по часу щоб ви додали їх - це не точно). Рекомендують заздалегідь їх зробити - так як потім можна дуже довго їх оформлювати
-
Acknowledgment of Receipt (AOR) is an official document that confirms that IRCC has received your application.
-
Стараться не жить ожиданием, не накручивать себя страшилками о доп.запросах и верить в лёгкую руку и хорошее настроение офицеров IRCC.
-
Прошу вибачення якщо це питання вже було обговорено
-
Всем доброго дня! Подскажите пожалуйста, что такое AOR?
12 Jan 2024, 17:45
18543/466284
2 minutes ago