PR CUAET
-
А ви нікуди не зверталися? Щоб взагалі хоча б знати, чи вони їх будуть ще виготовляти, чи це вже вот так буде
-
Чудовий результат з рідінгу! Вітаю! Підскажіть як ви готувалися до нього, на яких ресурсах?
-
Доброго дня всім Чи потрібна довідка про несудимість на провінційному етапі? Підскажіть будь ласка
-
Приймають дебітну картку.
-
Відповіли, але базовою відповіддю. Чекайте, в нас багато заявок і зараз ми розглядаємо лише пріоритетні заяви. А що означає пріоритетні і хто в них входить,хто його знає. Коли заявку розглянуть то офіцер з вами звʼяжеться і все.😩Тож скільки чекати нікому не відому
-
Вот наткнулся на рекламу и вижу что получают апрентисы номинации, так что гуд лак)
-
Мені здалось що легше навіть
-
А сколько времени можно сидеть на старом СИН и как быстро нужно после ПР поменять на новый?
-
А як вам видалось, на реальному тесті завдання складніші чи такі ж за складністю?
-
нема. 19 квітня, дорослий для дівчини в Оттаві.
-
Доброго дня. Таке питання, планую подавати маму по цій програмі після отримання мною електронного підтвердження PR (еСoPr) ( не чекаючи PR карти, бо можу не встигнути). Чи хтось так робив або може знає чи це ок? Картку думаю додати до файлу потім відразу як отримаю
-
На ютубчику є канал CAREERAXIS з завданнями, робила все підряд
-
Таких як я багато. Достатньо пройтись по номеру (вверх-вниз). Формально, вони скажуть, що не пройшло 3 місяці. Але я знаю випадки, коли і це не працює (але це кейси дк документ).
-
Тут у WES вказуєте дівоче прізвище, а потім , як я чула, ще свідоцтво додаєте
-
Але електрик також є compulsory, тому не знаю чи взагалі ця реклама є правдивою.
-
Доброго дня. Ні, не потрібна.
-
Дякую
-
Це залежить від того чи є НОК compulsory. Якщо так, то вимагає ліцензію, яку отримуєш після навчання. Якщо ні - то можна подаватись. Тому, кому ви відповіли, сантехнік підпадає під compulsory
-
Можно до дати вказаної в старом SIN, але для майбутнього отримання ситезена чим раніше тим краще. Мені новий допоміг отримати моргидж
-
Це прямо чудова новина! Дякую
12 Jan 2024, 17:45
185472/467358
4 minutes ago