PR CUAET
-
я це розумію, по часу рамок немає, приорітет саме на початок процессу
-
другий пункт Так? Ви про що, про це?
-
в цій програмі майже все є "опційним", але в суммі може дати краще обгрунтування вам. Звичайно що всі ці рекомендаційні листи та фотки це найменьше що взагалі дає якись "бали", але якщо пару листів візьмете - точно гірше не буде. Це як мені адвокат сказав. Я надавав 7 листів. 2 - ні не дає і не має давати. Будь які апдейти, та листи прийдуть виключно їм на пошту, тому вони маєть вам повідомити
-
А якщо в Торонто - прийшло, що паспорт доставлений, але хлопцю виповнилось 18 три місяці тому. Замовляв ще коли 17 йому булр. І жодних військових документів немає і не може бути - виїхав ще в 16 років з України. Віддадуть паспорт?
-
Я подавалась Дали новий ворк перміт на рік
-
В декларації написано що якщо компанія публічна і публікує свою фінзвітність на сайті компаніідо така декларація не потрібна. Всі хто з амазону тут переживав мають повеселішати вони Public
-
якщо про це то розчарую, у мене є знайомі які вже отримали ПР, але у них все так само виглядає (Submitted) ) НА цій сторінці апдейтів не чекайте
-
Я не знаю… тож просто форма для того щоб «заявити» про наміри, вони повинні розглянути і тоді вже висилати лінк на заповнення офіційної заяви на нарахування балів (аналог провінційної номінації). Мені цікаво, як воно 11 червня буде виглядати. Для АОС там зрозуміло - відкриють форму, далі «голодні ігри» і першим кільком сотням пощастить вже в червні. А як воно буде з tech pathway - не зрозуміло до кінця. Там же нібито тількі 30 місць на червень і далі по 50. Як саме ці 30 будуть розділені після 11.06 - для них відкриється якась нова форма, типу как вже «офіційна» - куди грузишь всі документи, або ці 30 - це для тих хто заповнить після 11.06 оту 6 крокову «маленьку», «першу» форму Чекаємо вівторка і готуємо документи 🍿
-
Десь читала що він має бути не нижче ніж на ринку по вашій професії в регіоні де ви працюєте. Це статистичні дані.