PR CUAET
-
Дякую)
-
Это быстро. Даже если он просрочен, то работодатель действительно заказывает и получает его в течение нескольких дней.
-
Я спитала по поводу форми employer declaration and authorization у двох косультантів в Альберті. У них різні відповіді😁😁
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-authorization-spouse-dependants-information-form.pdf
-
Підкажіть будьласка де взяти декларацію для депендент, якщо подаються всі члени сім'ї, дякую?
-
Раніше відсутність решти неевалюованих дипломів пробачали, іноді дозапитували, іноді ні. Чи будуть пробачати зараз, враховуючи те, що українці тепер не пріорітетна група, невідомо.
-
Отпишитесь, пожалуйста, с результатом об отмене )
-
Таке буває. Але про всяк випадок перевірте папку спам, і попросіть менеджера теж перевірити
-
не зашкодить
-
Тепер тоже нічим доказати. Офіційну відмову не дають в посольстві
-
Де жив постійно
-
Так, але ви пишете за дипломи з евалюацією
-
Вы подались после 31 марта и вам уже пришло одобрение? Что значит новый дали на год? В ворк пермите сроки со дня одобрения на год? То есть до 2025г?
-
Чеклист новий є ще з травня: www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf Тут в тому числі написано що employer declaration обовязкова для всіх програм де є джоб офер
-
Для евалюації так. Але на подачу AOS вони вимагають УСІ дипломи і сертифікати, наявні в особи
-
Йти в режестрі. Думаю,що вони там знають,що це за папка. Я ще не ходила
-
Я вам в лс написала
-
Ну в переліку документів для евалюації пише лише найвищий рівень
-
Виходячи з написано, то дп документ. З великою вірогідністю. «розміщений за межами України відокремлений підрозділ (філія, представництво) державного підприємства, що належить до сфери управління Державної міграційної служби та є адміністратором Єдиного державного демографічного реєстру»
-
Але якщо податися на АОС, а потім прийде запрошення на tech pathway - то вже ніт, так не можна буде:)
12 Jan 2024, 17:45
185637/430515
less than a minute ago