PR CUAET
-
В Don’s Photo точно знають, як правильно робити фото для ПР
-
Все страницы только у основного заявителя или у всех членов семьи все страницы? (Федеральный этап после АОС)
-
Коли ви відкриваєте сторінку link an existing application to this account, в what program did you apply for в категорії обираємо permanent residency, потім в саб категорії TR to PR Pathway. Далі application details і обираєте які данні хочете ввести. Я обрала application number and family name. Вводите ці данні, потім в applicants personal information обираєте чи за паспортом чи за містом народження. Я обрала за місцем народження, вводите всі данні. І потім other application information. Там де питають в якій провінції та якому місті плануєте жити, пишете те саме що і в вашій аплікації, там було таке питання, треба щоб співпадало. Сімейним стан людини, і скільки людей в цій аплікації усього, тобто якщо одна людина без депендант то пишете 1, якщо з дружиною чи чоловіком то 2, і так далі. І потім тиснете search for application.
-
А вам приходили инструкции как собственно сдавать биометрию? Я получил AOR ещё 17 ноября. Подтянул аппликацию в IRCC secure account, даже подсказали как отправить квитанцию про оплату биометрии (я её не оплатил сразу) и вот тишина. Интересно у кого дальше что то приходило или рано ещё...
-
Завжди є опція розібратися самому або взяти 2 консультації. Тому якщо хтось іде з іміграційним - це його вибір і значить він готовий плвтити ціну
-
Ви не могли б детально описати, як ви це робили? Ми вже пробували багато разів і не знаходить🤷🏻♀️
-
Капіталізм... Якщо іміграційний адвокат (чи консультант) має достатньо клієнтів, які згодні платити 15 тисяч за його роботу, то саме їх справи він і буде вести. Це стосується усіх сфер життя. Автослюсар не буде ремонтувати старі бюджетні авто, якщо у нього достатньо замовлень на сучасні автомобілі. У хорошому ресторані з вишуканою кухнею не подадуть хот-дог, адже у них завжди заброньовані столики із середнім чеком від 100 доларів... Як кажуть у Північній Америці (а ми, до речі, саме тут): це просто бізнес, нічого особистого. Хтось купує речі у Волмарті, хтось у Віннерсі, а хтось у ВЕМі у брендових бутіках. Нажаль, іміграційний процес - це "брендовий бутік", середній і бюджетний варіант відсутні. Мені це також не подобається, адже знадобиться багато моїх зарплат для оплати послуг іміграційного адвоката по гуманітарній програмі. Але таке життя...
-
Тільки основний аплікант