PR CUAET
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую)
-
Тільки основний аплікант
-
Так, вийшло. Відразу, після отримання листа.
-
Добрый день, при подаче на non EE , нужны ли документы об образовании супруги, если я основной апликант? Или достаточно только моих?
-
У нас теж не виходить залінкувати. Дані введені правильно. Можливо треба кілька днів зачекати щоб система обновилась з номером справи.
-
Все так и делала. Говорит что не находит. Пробовали разные варианты. А у вас получилось линкнуть?
-
Це і є саб категорія. Спочатку обираєте permanent resident в category, а в sub-category TR to PR Pathway. Повинно працювати. Ви потім обираєте які данні хочете вводити. Що ви обрали?
-
Чи може хтось підказати, в дітей закінчилася дія паспортів, подовжили в консульстві, подалися старшій на ворк перміту, молодшій на візітор рекордс. Старша вже здала біометрію, тобто розумію, що її перміт в процесі. Молодшій тільки є підтвердження відправки заявки і все. Пройшло майже 3 міс. Ми зібрали всі документи на подачу по гуманітарніц програмі, але я вагаюся, чи можу я подаватись з такими документами? Термін дії паспортів в них спливає 5 грудня, ми лише чекаємо довідку зі словацького консульства про несудимість і явно що не встигаємо податись з їх старими пермітами. Чекати нових чи подаватись з тими що є і доказами про подання на нові перміти? Це ж не відомо ще коли вони їх отримають(((. Хотіла все встигнути до нового року, бо чула буде потрібен і апостиль на документи (((
-
В вашей компании считают так, в моей считают иначе :)
-
Ну например у меня такая же нормальная довольно большая компания, но мой менеджер не знает об этих ноках, потому что он и не должен это знать)) это проблема апликанта подбирать себе нок)
-
Мы тоже сегодня получили AOR и запросы на биометрию. Подавались 31.10.
-
Поэтому я и написал про нормальные компании :)
-
Значит вам повезло, что у вас такой HR. Но нигде в никаких документах не прописано, что работодатель должен определять ваш НОК. Его задача написать название вашей позиции и написать ваши реальные обязанности.
-
Доброго ранку всім) для статистики: сьогодні отримали AOR та запит на біометрію. Подалися 27 жовтня. Вже приєднали справу в кабінеті. Всім удачі!
-
Я никак не участвовал в его определении
-
И такой референс мне предоставлял HR, сам определяя NOC
-
офицер программы AOS требовал референс с NOC :)
-
И я вам это прислала, потому что это требования к документам. Покажите тогда обратное, где написано, что нужен нок обязательно.
12 Jan 2024, 17:45
18577/466176
3 minutes ago