PR CUAET
-
Задорого враховуючі вейджі😂 Здав я нещодавно той тест на вальор демократік і вальор кєбєкуа(для піару треба всім хто по економічним прогам , або як альтернатива то пройти обжектіф інтерогасйон сесйон) Екзамен реально простий. Ділиться на 5 розділів На кожен розділ від 1 до 7 капсулів . Один капсуль це відос на 2-3 хвилини і 1 чи 2 питань. Питання прості до абсурдності і відповідь або є в відосі або вимагає роботи 1 звилини на 1 секунду. Були питання в стилі «на вас на вулиці бичить мужик, що будете робити.» Варіанти: - втарю бо це нормально - втарю бо він перший почав - не втарю, бо насильство неприпустиме 😂😂😂 На все дається 3 години але в реальності - 1 години з гачком достатньо. З особливостей: відоси не можна мотати і щоб відповідати на питання треба додивлятись до кінця і не закривати раніше часу , бо доведеться дивитись наново. Система трохи глючна і писана на пхп але можна розібратись.
-
Якщо не тут то в Європі там де сірі паспорти. Тут як змін не буде і паспорти не отримають люди то залишаться тільки ті в кого паспорт витримає до пр. А на громадянство можна вже і з простроченим. Ну не поїдуть чоловіки в Україну про це влада нехай забуде
-
Медогляд я знайшла на офіційному сайті. Лікар порекомендував зробити КТ, але він направлення на КТ не видає. Тому порекомендував знайти іншого лікаря. Чому, не знаю.
-
Аналогічно, 6.05 подались і тиша- здається вони зробили паузу до 11го
-
у нас так само було - дзвониш, і одразу щось відбувається. Отримали eCoPR 01.05.24, карток досі немає. Сьогодні дзвонив їм і через 3 години прийшов лист "The Permanent Resident Card process has been initiated for an application linked to your account"
-
Добрий день! Скажите пожалуйста, если я с оккупированной территории( Новая Каховка), то как оформить справку о несудимости? Благодарю за ответ!