PR CUAET
-
Медогляд я знайшла на офіційному сайті. Лікар порекомендував зробити КТ, але він направлення на КТ не видає. Тому порекомендував знайти іншого лікаря. Чому, не знаю.
-
Аналогічно, 6.05 подались і тиша- здається вони зробили паузу до 11го
-
у нас так само було - дзвониш, і одразу щось відбувається. Отримали eCoPR 01.05.24, карток досі немає. Сьогодні дзвонив їм і через 3 години прийшов лист "The Permanent Resident Card process has been initiated for an application linked to your account"
-
Добрий день! Скажите пожалуйста, если я с оккупированной территории( Новая Каховка), то как оформить справку о несудимости? Благодарю за ответ!
-
Ви ж громадянка України? Тоді так само, як і звичайну довідку з України: робите витяг з дії, відправляєте в консульство. Почитайте, будь ласка, у відповідних гілках.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
В мене питання, якщо роботодавець агентство з працевлаштування, recruiting agency www.itsjobs.ca/about-us/ , але фул тайм, перманент, більше 30 годин Воно підходить?
-
Добрий вечір! Є тут люди, які проходять/пройшли процес імміграції в Квебеці за програмою PEQ?
-
Дякую, бо я коли подавалася по Альберті додавала лише на англійській мові