PR CUAET
-
🔴Рахунки військовозобов'язаних, які вказали фейкові адреси в Резерв+, можуть заблокувати, – «Судово-юридична газета» Поштове повідомлення, де проставлено відмітку про відсутність особи за адресою, яку військовозобов’язаний вказав у Резерв+, може вважатися підтвердним документом для того, аби ТЦК не складало протокол, а відразу виносило постанову про накладення штрафу. #новини
-
Выбор только в том, какую из двух повесток игнорировать - ту что на влк, или ту что на обновление
-
Судово-юридична газета, треба подивитись, шо це контора ще)
-
Вказуєш у резерв плас канадську адресу, вони відправляють на українську прописку (якщо є, а вона у більшості) - вказав фейкову адресу. Штраф. Клас.
-
Спасибо! Я без детей. И форму уже отсылала, только не помню какую. Это вы дали другие формы?
-
www.facebook.com/share/p/DZJJ1TzkQCf7nDGf/?mibextid=oFDknk
-
Не дивилась. Спитаю спочатку у волк клініці. Думаю, що вони допоможуть.)
-
‼Уряд дозволив онлайн ставати на військовий облік тим, хто постійно проживає за кордоном, — представник Кабміну в ВР Мельничук. Передбачено постановку на військовий облік призовників, військовозобов'язаних та резервістів, знятих з військового обліку у зв'язку з вибуттям за межі України строком понад 3 місяці, без особистого прибуття до ТЦК. Такі зміни були внесені сьогодні на засіданні Кабміну. #новини
-
@bandermobill [679101805] попереджений (2 of 3). Причина: політика у окрему гілку
-
That's 3/3 warnings; kozak is temporarily muted for 30 days! Reasons: 2: Правило #7: нецензурна лексика 3: Флуд, політика у окрему гілку
-
/warn Флуд, політика у окрему гілку
-
Доброго дня, цікавить питання чи треба здавати IELTS по програмі возз'єднання сім'ї?
-
Якщо Закінчується паспорт через 2 роки, work permit через рік , що робити? Який алгоритм дії у цьому випадку? Чи треба оновлювати український паспорт?! І скільки часу це займе? Дякую
-
Це ви той юрист, який наполегливо радив усім не подаватись на гуманітарку?
-
Боже, коли вони встигають ці зміни робити, я не встигаю навіть читати. Сім разів відміряй, один раз відріж це явно не про наших депутатів.
-
Дуже дякую. Напишу
-
Вам потрібно зателефонувати в CRA і усно їм надати інформацію про доходи за 2023, 2022,та 2021 роки.
-
А що саме Ви в них питали? Саме про картки? Я теж чекаю з 14 травня, треба виїхати через деякий час, теж хотілось би прискорити процес виготовлення
-
Дуже вам дякую за відповідь! Буду пробувати дзвонити. А де знайти номер телефону?
-
Нам по дитячим теж прийшло такого роду повідомлення, що не можуть нарахувати хоча всі форми були надіслані при оформленні. Тільки телефонний дзвінок допоміг, нарахували через два дні після дзвінка.
12 Jan 2024, 17:45
185918/450085
less than a minute ago