PR CUAET
-
@bandermobill [679101805] попереджений (2 of 3). Причина: політика у окрему гілку
-
Доброго дня, цікавить питання чи треба здавати IELTS по програмі возз'єднання сім'ї?
-
Це ви той юрист, який наполегливо радив усім не подаватись на гуманітарку?
-
Дуже дякую. Напишу
-
Вам потрібно зателефонувати в CRA і усно їм надати інформацію про доходи за 2023, 2022,та 2021 роки.
-
А що саме Ви в них питали? Саме про картки? Я теж чекаю з 14 травня, треба виїхати через деякий час, теж хотілось би прискорити процес виготовлення
-
Дуже вам дякую за відповідь! Буду пробувати дзвонити. А де знайти номер телефону?
-
Нам по дитячим теж прийшло такого роду повідомлення, що не можуть нарахувати хоча всі форми були надіслані при оформленні. Тільки телефонний дзвінок допоміг, нарахували через два дні після дзвінка.
-
А почему пришло такое письмо?
-
тут взагалі смішний кейс міфі який вам видає сертифікат його не визнає для міграційних цілей за 2021 року а от федеральний уряд для громадянства визнає
-
Когда финансовая помощь США будет освоена, снова станет все необязательным как было раньше. Пока ещё убедительно делают вид, что мобилизация для всех, а не только для бедных и наивных
-
Я телефонувала за номером 1 (800) 387-1193 Подивіться в листі можливо є номер за яким телефонувати.
-
А там тільки англійською мовою розмовляти, не має україномовного сервісу?