PR CUAET
-
По первому вопросу там стоит "or" между условиями " темпорари воркер" и тем абзацом лмиа, что вы заскринили
-
Так звичайно, завтра гляну на свої доки і скину як має бути
-
Мой тоже отказывался, потом таки написал 0 и дописал, что они не номинированы на эту программу, 0поставили по просьбе работника
-
Доброго вечора) Підскажіть, можливо в когось була схожа ситуація. Подавали на продовження ворк перміту у звʼязку з новим паспортом. ( ворк перміт був до 2024/08/07 як і дія паспорту),чекали 3 місяці. Отримали новий перміт з тією ж датою до 2024/08/07 просто що на новий паспорт оформили. Це зараз знову робити аплікацію на продовження перміту, бо через 2 місяці закінчується?
-
Я дуже перепрошую, десь бачила що давали сайт де подивитися перелік документів на подачу гумпрограми. Буду дуже вдячна, якщо хтось скине!!!
-
Рекомендую зайти в даний проект ! Роблю це заради рефералки но проект крутий і вартий уваги !!! Відео є на ютубі !!! t.me/tapswap_mirror_1_bot?start=r_5862084957 🎁 +2.5k Shares as a first-time gift
-
Ми нічого не додавали, і вони все зробили для дружини, там ніде не сказано про свідоцтво
-
10 робочих днів
-
Может позвонить им? Похоже на ошибку
-
До 2032 року
-
А новый паспорт когда истекает ?
-
Чи можно їм дзвонити коли рішення прийняте? В мене схожа ситуація.
-
Тобто після mailed, через 10 днів отримали по пошті?
-
Спробую Думала можливо проблема, що паспорт Ірак, хоча у ворк перміті примітка є CUAET
-
В розділі де потрібно додавати копію всіх сторінок паспорта де є хоч які записи ( візи), ви подавали тільки новий паспорт , чи старий також?
-
Та зателефоную тоді , що скажуть
-
Перевірили, прикріпляла пдф нового паспорту Але ж в аплікації вказувався старий ворк перміт всерівно
-
Perfect Transfers [6345740602] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 08/06/2024 07:50.
-
Какой шанс получить ПМЖ по программе воссоединение семьи,если 2011 была принудительная депортация.Сейчас нахожусь в Канаде ,по программе для украинцев на 3 года.
-
Цей чоловік - поц. Називається: Мороз Сергій Олегович, черговий комендант (дорослі пам'ятають стару назву такої посади - завгосп) Вмикає велике цабе, але попускається дуже швидко відеофіксацією.
12 Jan 2024, 17:45
Post 185962 of 393116
4 minutes ago