PR CUAET
-
Подскажите а когда заканчивался ваш текущий вп, до продления
-
Якщо ж сенс апеляції - а він є - це лише по Speaking & Writing, бо там розгорнуті відповіді, що перевіряє людина. На чиюсь думку Ви в завданні відповіли критеріям, на чиюсь ні. Відповідно перший раз може бути меншим ніж другий. Тоді в апеляції є сенс бо є реальний шанс що бал можуть підняти
-
Сколько чатов прочитала никому не подумали бал по ридингу и по лисенингу. Но я все равно подала апелляцию и ничего не изменилось. Просто бизнес☺️
-
Reading & listening це компʼютерні тести з відповідями а/b/c/d Здебільшого перевірка друга не приносить позитивних результатів. Бо якщо в вас в тестовому режимі 38 відповідей, то ніяка перевірка це вже не змінить.
-
Bam перенесено питання у відповідну гілку
-
Bam перенесено питання у відповідну гілку
-
Какой шанс получить ПМЖ по программе воссоединение семьи,если 2011 была принудительная депортация.Сейчас нахожусь в Канаде ,по программе для украинцев на 3 года.
-
Але в той же час відповіді типу а що буде далі, це дуже таки флексібл
-
Если у жены,была 2011 году принудительная депортация с Канады,то какой сейчас шанс в программе объединения семей получить ПМЖ Канады?
-
Если у жены 2011 году была принудительная депортация с Канады,сейчас въехала по программе CUAET, какие шансы получить ПМЖ подав документы по программе объединения семей?
-
А в какую?)
-
Ну по моему если 5 лет прошло то ок. Но это в зависимости почему депортированы. А так надо с консультантом или иммиграционным адвокатом общаться
-
Ещё в декабре подали документы в программе объединения семей,и по сей день не присвоили номер. Вот и думаю,может в этом причина?
-
В депортацій немає срока давності. Про консультацію підтримую, Bam тут вам навряче хтось підкаже крім професіоналів.
-
В декабре то еще рано. Ноябрь щас рассматривают как я поняла с этого чата
-
Ні, причина не в цьому точно, бо з грудневої подачі ще ні в кого немає AOR, до ваших документів ще просто не дійшла черга. По ідеї проблеми можуть виникнути вже на етапі background/security check. Але це моя гіпотеза. А ви вказували депортацію в аплікації?
-
Да,указывали. Они же все равно проверят. Она просто тогда год была в Канаде,и её принудительно депортировали,а отцу выписали штраф,но он гражданин Канады и он давал вызов.
-
До 31 березня
-
Це вам з таким питанням до міграційного консультанта/адвоката краще б звернутися. Вони зможуть оцінити ваші шанси й порадити як правильно все оформити @OstapBosak
-
Ми подалися у квітні, чекаємо
12 Jan 2024, 17:45
186006/429666
3 minutes ago