PR CUAET
-
Если у жены,была 2011 году принудительная депортация с Канады,то какой сейчас шанс в программе объединения семей получить ПМЖ Канады?
-
Если у жены 2011 году была принудительная депортация с Канады,сейчас въехала по программе CUAET, какие шансы получить ПМЖ подав документы по программе объединения семей?
-
А в какую?)
-
Ну по моему если 5 лет прошло то ок. Но это в зависимости почему депортированы. А так надо с консультантом или иммиграционным адвокатом общаться
-
Ещё в декабре подали документы в программе объединения семей,и по сей день не присвоили номер. Вот и думаю,может в этом причина?
-
В депортацій немає срока давності. Про консультацію підтримую, Bam тут вам навряче хтось підкаже крім професіоналів.
-
В декабре то еще рано. Ноябрь щас рассматривают как я поняла с этого чата
-
Ні, причина не в цьому точно, бо з грудневої подачі ще ні в кого немає AOR, до ваших документів ще просто не дійшла черга. По ідеї проблеми можуть виникнути вже на етапі background/security check. Але це моя гіпотеза. А ви вказували депортацію в аплікації?
-
Да,указывали. Они же все равно проверят. Она просто тогда год была в Канаде,и её принудительно депортировали,а отцу выписали штраф,но он гражданин Канады и он давал вызов.
-
До 31 березня
-
Це вам з таким питанням до міграційного консультанта/адвоката краще б звернутися. Вони зможуть оцінити ваші шанси й порадити як правильно все оформити @OstapBosak
-
Ми подалися у квітні, чекаємо
-
Тоді лишається тільки чекати, мені здається повпливати вже ніяк не можна, ви правильно зробили що вказали.
-
Дякую)
-
А зачем ему тогда вообще становится на воинский учет?)
-
Як це зробити людині з ПМП в іншій країні , без картки укр банку, номеру телефону та прописки в Україні ? Хтось можливо стикався?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти форму для оформлення відмови від спонсорства не супроводжуваного депендета?
-
Ну если дочь впустили в Канаду уже по кует , то я думаю что будет всё хорошо. Это при том что вы оформляли первые аппликации на кует и тоже там указано что был депорт. Но если не указали то напишете письмо разъясните что война началась спешили помочь дочери , забыли измените и тд. Если будут вопросы. А так они сами всё видят
-
Я батькiв додала до свого банківського екаунта ... Правда не знаю ,чи це спрацює, і взагалі чи є в цьому сенс🤔, 1000-1500їх пенсія це дуже маленький дохід за рік для Канади, а бачу всім запит приходить по фінансам , навіть людям похилого віку.
-
На куаєт не було ні бекграунд, ні секʼюріті чек. На робочу візу і на ПР різні перевірки. Тож я б не робила висновок за куаєт.
12 Jan 2024, 17:45
186014/446212
about a minute ago