PR CUAET
-
але ж самі автори цих тестів знають відповіді, ви або відповіли правильно, або не правильно. можна податись на апеляцію рідінг звісно, але чи буде толк від того. оцінка письма та говоріння більш суб'єктивна, бо перевіряє людина, тому можуть іноді підвищити бал
-
Цікаво, дякую за відповідь
-
Зазвичай разом з АОR, воно все приходить разом , і запит і повідомлення що вашу справу взяли в обробку
-
Вибачте, не коректно запитала, я маю на увазі коли лист на сдачу біометріі
-
Хтось може підказати, чи можу я раніше попросити Employer Declaration Form… за 3 місяці до фактичної подачі документів? @OstapBosak
-
Так, нажаль, ті нервові клітини вже не востановляться 🫣
-
Вас вже можна привітати з PR?
-
На жаль коли вони повертають то треба знову чекати як вперше (
-
Я також вперше подала 6.11.23, нажаль була повернена
-
Він тоді абсолютно не розуміє, що відбувається
-
Нашу аппликацию я звонила за сестру найти не могут, сейчас идёт поиск. Есть проблемные аппликации их отправляют типо в бок. Моя сестра засунула сына ему уже 22 было. Это проблема
-
А вы звонили в ircc? Попробуйте позвонить и попросить временный номер ( temporaire) . Если дадут то не так уж всё плохо
-
В нашому випадку ми не писали твір від народження) тільки причини, чому саме не можемо повернутись додому, описали наші звʼязки з Канадою та фінансову самозабезпеченість
-
Сын проходит. Если будет отказ то только ей. Мне сказали что сестра и её муж получат ( они значит видят аппликацию) но видимо решают что то с сыном.
-
Скажите пожауйста!А там при дозвоне не нужно кучу раз нажимать то один,то два и так далее.До живого оператора легко дойти?