PR CUAET
-
Форми відкривати треба у acrobat reader . Заповнити усі ті форми . Сказали що ви не заповнили ніякої інформації з 18 років - навчання та робота з описом усієї роботи , що робили де і як . Якщо не працювали - в який період і як змогли забезпечити життя . У них ж сумніви щодо вашої аплікації і вірності даних . Вкласти своє робоче резюме
-
Все правильно, в мене також була вимога лише першу стр паспорта надати , нічого про всі сторінки. Non-ee pnp.
-
Мы пробовали у нас не вышло. Не знаем какую выбрать
-
А какую саб категорию нужно выбрать?
-
Раунд Варшава-Торонто-Варшава (листопад 2023 - лютий 2024), KLM з пересадкою в Амстердамі - 560USD на одного (1 ручна поклажа 12кг). Ціна була приблизно така сама, як і у Air Canada на той час. Купляли за місяць до вильоту. На дати перед Різдвом ціни зазвичай злітають вгору. На січень нижчі. В березні знову злетять. Якщо є можливість вибирати дати - можете знайти дешеві. Вартість квитка в одну сторону може бути навіть дорожча за раунд.
-
2 тижні з моменту як ми загрузили фото і підтвердили інформацію про місцезнаходження на порталі. Вам приходить лист на електронну пошту про зміну статусу, а в порталі зявляється кнопка з eCoPR
-
Моя думка, я мою досвід немаленький в бізнесі, що треба мати і бюджетну категорію пропозиції, зробили б ціну нижче, було б більше клієнтів, а за 10-15к, треба пошукати....якшо ви паралельно ведете декілька справ, то навчання, швидко вже повернулося.... Можна за 10к мати 1-5клієтів, в місяць, а можна за 3-5мати 20...клієнтів, особливо враховуючи, війну і ситуацію, коли люди не готуючись опинились тут...можна було б і добру справу зробити, допомогти, і грошей заробити.... Аргумент про висосати з пальця 100 сторінок, такий собі, якшо нема обгрунтування, то не вососати нічого, і я впевнена шаблонів в компьютері багато варіантів, подредагувати під клієнта для людини з досвідом не проблема, всі довідки і листи люди самі збирають......але, маємо шо маємо, за 10-15к, думаю черга не стоїть...я не обезцінюю досвід консультантіа і адвокатів, але інколи з такими прайсами, виглядає шо не можуть схаменутися.... Про 50к я вже мовчу....суто за роботу консультанта, це дійсно коли ти по бізнес імміграції ідеш, і то багаті люди ще більше економлять, і питають звідки ціноутворення взялося....