PR CUAET
-
If your employer/company is publicly traded and provides financial data on their company website that may be accessed by the general public, the documents listed below will not be required from your employer.
-
А ви впевнені, що від Волмарта вимагається ця декларація? Бо в чек-листі вказано, що не від кожного імплоєра це вимагається
-
Вот я тоже так думаю согласно этого чек листа. Хотя вообще не понятно для чего та декларация
-
Так там і декларація на сайті. Ви можете її там побачити
-
Не будет требоваться предоставление документов, которые в списке ниже. А не сама декларация.
-
В нього там теж керівництво не зовсім лояльне. Але є на веб-сайті волмарта є вся необхідна інформація. Тож, швидше за все, від його працівників перераховані документи не вимагаються
-
Ольга, вы можете попросить мужа, чтобы он уточнил на работе. Возможно в том бранче более разберутся с этим
-
Подскажите пожалуйста, а где эти документы указаны как обязательны к предоставлению?
-
Чи можна написати їм через веб форму і що писати? Це «update or ask about your application status”?
-
доброго вечора, в нас така проблема, я подала на продовження WP батькам, прийшло запрошення на біометрію батьку, мамі не прийшло і я перевіряла заходила і на ел пошту і в кабінет. А сьогодні бачу в кабінеті листа і на маму, і вже сьогодні останній день для сдачі, тобто ми не встигнемо, можна написати їм листа чи щось зробити? І цікаво те що лист прийшов начебто тим же числом що й батькові але його 100% не було Чи може таке бути що це технічні немоладки чи щось, тому що на ел пошті досі нема листів для мами, в спамі теж
-
Це те, що я знала до сьогодні
-
І саме тому не апостилюють ламіновані документи, бо на них не можна поставити штамп апостилю
-
Ну, в РАЦСі в Україні мені теж казали, що апостиль ставиться ззаду на свідоцтві про народження та свідоцтва про шлюб. Тобто, зі зворотної сторони. Я, якщо чесно, лише сьогодні дізналася, що його ще роблять на окремому папері
-
Я правильно зрозумів що мені потрібно залишитися на тій самій посаді з моменту подачі до отримання PR?
-
Запитань в service Canada не було. Я чекала на свій паспорт, тому вчасно не могла здати біометрію. Біометрія додалась в аплікацію , вже отримала рішення по своїй заявці.
-
Біометрія додалась в аплікацію?
-
Дякую за інформацію
-
В чек листі, який ви знайдете на кілька повідомлень вище
-
Вітаю! Скажіть буль ласка скільки дійсний medical immigration exam. Дякую
-
Так. Інакше може знадобитися ще рік відпрацьовувати і знову подаватися
12 Jan 2024, 17:45
186268/433031