PR CUAET
-
В Канаді WP підв'язаний під паспорт. Більший термін може бути тільки якщо подавали скрін з Дії нового паспорту. І то, багатьом відмовляли в цьому випадку.
-
Я незнаю по якому паспорту подавати
-
Ми можемо взяти для вас довідку та перекласти для PR. Головне щоб діючий паспорт був
-
Доброго дня. Скільки потрібно буде заплатити за федеральний етап та скільки треба буде мати грошей на банківському рахунку по АОС? Переглядала відео про федеральний етап, та побачила що в одній з декларацій треба буде зазначати суму коштів яка є на рахунку
-
Здравствуйте Мне пришёл запрос на Schedule A Imm5669 Если на момент подачи заявки на федеральный этап у меня была одна работа,которую я указала в заявке,а сейчас,когда пришёл запрос на эту форму ,у меня уже другое место работы Нужно ли в новую форму добавлять еще и новое место работы с договором?
-
Ви в одному файлі робите скан оригіналу і переклад. Нормальні перекладачі одразу готовий файл Вам мають зробити - скан оригіналу, переклад, нотаріальне засвідчення. Фізично оригінали не відправляють 😊
-
Дякую. Маєм таке
-
Я написал запрос на Альберта support по этой ситуации, надеюсь ответят
-
И по школьному аттестату афедевит нужно ставить отдельно на дипломе и отдельно на додатку?
-
Підкажіть плз якщо є апоінтмент на Біометрію, чи можна ще спробувати в живу чергу щоб здати раніше дня ніж апоінтмент? Онтаріо
-
Подскажите пожалуйста, если я делала эвалюацию диплома бакалавра и диплома магистра, мне нужно прикреплять Эвалюацию обоих дипломов+перевод+оригинал?
-
Вище писали.
-
Скажіть будь ласка, у меня переклад з печаткою від агентства та а постіль, чи обов’язково ще робити нотаріальне засвідчення?
-
Нужно конечно . А сколько лет ребёнку?
-
Вп не можуть дати довше ніж дія паспорту. Можуть продовжити на основі скріна паспорта з Дії, але наразі тільки одна людина писала про таке в чаті.
-
А можно им сообщить доход за прошлые года и получить? Т.к. в прошлом году я проигнорировал эти письма.
-
Там выше все написано, этот вопрос задавали много раз, также в чек листе это есть. Только высшую степень образования прикрепляете эволюцию. Все остальное только аттесты и дипломы
-
Подскажите пожалуйста, имеет ли значение кто будет подписывать декларацию менеджер или владелец?
-
2 роки 10 міс
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
186323/430124
3 minutes ago